Вземете оригинални софтуерни ключове изгодно от Dealworlds. Office 2021 Pro за €25,61 и Windows 11 Pro за €11,69 с доживотен лиценз!

Microsoft Office диктува правилата в офис пакетите за продуктивност. Има някои бюджетни опции, но всички те в крайна сметка могат да бъдат обобщени като „заместници на Office”. Освен това не са особено евтини. Повечето съвременни програми се преобразуваха в абонаментна услуга, което означава, че трябва да плащате всяка година, вместо веднъж за един пакет. 

Но Специалната разпродажба на софтуер в Dealworlds може да ви осигури не само ниска цена, но и да ви спести неудобството с абонамента. Оригинален доживотен Office 2021 Pro за €25,61 наистина е изгодна сделка. Има и доживотна версия на Windows 11 Pro, която струва само €11,69. Ако се нуждаете от операционна система и офис приложения за продуктивност едновременно, пакетът от двете ще бъде по-достъпен като цена за вас и със сигурност ще станете постоянен клиент на Dealworlds.

Най-добра стойност! 62% отстъпка за Microsoft Office! (купон “BDL62”)

Операционната система (ОС) действа като мениджър за всички I/O устройства, памет, CPU и ресурси за съхранение на файлове, като ги разпределя към конкретни програми и потребители, когато това е необходимо за изпълнение на определена задача. Windows 10 е най-универсалната операционна система на Microsoft. Специалната разпродажба на Dealworlds отговаря на вашите нужди и ще ви помогне да актуализирате операционната система с по-малко разходи.

Страхотни оферти за Windows! (купон “BDL50”)

62% отстъпка за пакети от Windows и MS Office (купон “BDL62”)

>>> Вземете още пакети

Точно както чук и лопата са необходими за построяване на къща, софтуерните инструменти са помощници за компютърните потребители, които опростяват и улесняват тяхната работа. В Dealworlds има различни видове софтуерни инструменти, включително инструменти за почистване, антивирусни инструменти, видео инструменти и т.н. Можете да изберете един според вашите нужди.

Най-популярните софтуерни инструменти

Открийте още софтуерни инструменти >>>

Dealworlds е уебсайт, който продава софтуерни ключове от много години. Всички ключове са безопасни и безвредни, за да ви помогнат да активирате закупения от вас софтуер. Но ако имате въпроси по време на покупка, плащане, активиране или използване, можете да се свържете с професионалния екип за обслужване на клиенти 7/24 на Dealworlds. Експертите ще ви помогнат да излезете от неприятностите навреме. На страниците на Dealworlds има описание с подробности за продукта. Можете да прочетете внимателно описанието, за да разберете предназначението на продукта, изтеглянето, системните изисквания и т.н. След покупката Dealworlds ще ви изпрати софтуерния ключ мигновено, можете да следвате метода за активиране в имейла, за да изтеглите и инсталирате софтуера, след което активирайте ключа. Целият процес е безпроблемен и бърз, можете да сте сигурни в качеството на продукта, който купувате.

Свържете се с Dealworlds: service@dealworlds.com

Как да платя?

» Отидете на страницата за плащане, продължете като гост (или създайте акаунт) и след това попълнете „Информация за плащане” (Billing Information).

» Моля, изберете „CWALLETCO” в тази стъпка, след което щракнете върху „Продължи” (Continue).

» Моля, проверете поръчката си и щракнете върху „Направете поръчка” (Place Order).

» След това ще премине към тази страница и щракнете върху „Избор на методи на плащане” (Choose payment methods).

» И накрая, можете да изберете да използвате PayPal, за да завършите плащането.


спонсорирана публикация