Coca-Cola от бъдещето: вкус, създаден с помощта на изкуствен интелект

Вкусът и опаковката на Coca-Cola Zero Sugar Y3000 са създадени с помощта на AI
(снимка: Coca-Cola)

Coca-Cola въвежда на пазара нова модификация на своята емблематична газирана напитка. Това, което отличава Coca-Cola Zero Sugar Y3000, е, разбира се, вкусът – той е създаден с помощта на изкуствен интелект.

“Ново от Coca-Cola Creations: Погледнете към 3000-та година с Coca-Cola Zero Sugar Y3000, първото ограничено издание на “кола” с вкус от бъдещето. Създадена, за да ни покаже оптимистична визия за това, което следва, където човечеството и технологията са по-свързани повече от всякога”, гласи официалният анонс.

“За първи път Coca-Cola Zero Sugar Y3000 е създадена в сътрудничество с изкуствен интелект, за да помогне на феновете на “колата” да усетят вкуса на утрешния ден. Опитайте бъдещето сега. Coca-Cola Zero Sugar Y3000 ще се предлага само за ограничен период от време, така че вземете Coca-Cola Zero Sugar Y3000 и надникнете в света на бъдещето”, казват още от компанията.

Както подсказва името на продукта, става въпрос за вариант без захар, но има и такъв със захар. Как ще изглежда този вкус на бъдещето, предстои да видим.

Между другото, новият дизайн на опаковката на Coca-Cola Zero Sugar Y3000 също е създаден с помощта на изкуствен интелект. Освен това компанията, заедно с Ambush, ще пусне облекло с подобен дизайн.

Коментари по темата: „Coca-Cola от бъдещето: вкус, създаден с помощта на изкуствен интелект”

добавете коментар...

  1. Т200

    Idiocracy (2006) идва в реалността:) тАнкс

Коментар