5,5-литров Air Fryer – приготвя здравословно ястие за шестима

Air Fryer уредите приготвят здравословна храна бързо и ефективно

Фритюрниците с горещ въздух са предпочитан уред за приготвяне на храна от все повече домакинства. Те са бързи, удобни и особено важно – приготвят вкусни ястия, например пиле с хрупкава коричка, без да използват олио.

Достъпен като цена Air Fryer 5,5l 1300W предлага на промоция в момента онлайн магазинът Cafago. Този практичен уред струва само €50,69 и се доставя безплатно от европейски склад в рамките на няколко работни дни. Ето накратко и неговите възможности:

Air Fryer е компактен и лек, със сензорно управление

На първо място това е фритюрник с голям капацитет от 5,5 л, способен да побере и „опържи” с въздух ястие за цяло семейство. Освен това уредът е доста мощен – 1300W, като прилага технология с 36-градусова циркулация на горещия въздух, образува свеж външен слой и задържа влагата в ястието.

За максимално удобство Air Fryer 5.5l 1300W разполага със сензорен LCD екран, който приема команди с докосване и показва важна информация. Може да настроите фритюрника за тип ястие, време за приготвяне и температура, след което да си почивате или да свършите друга работа, докато Air Fryer „опържи” храната.

Сензорният екран приема команди с докосване за настройка на готвенето

Когато извадите храната от фритюрника, се задейства автоматично защитата за прекъсване и нагряването спира. Това гарантира безопасно използване на уреда.

Air Fryer уредите са високотехнологичен и ефективен начин за приготвяне на храна у дома лесно, бързо и същевременно здравословно. С готвене без използване на олио ще получите вкусна пържена храна, без да натоварвате организма си.

Този Air Fryer има капацитет да изпече храна за цялото семейство

Разглежданият модел се предлага в черен цвят и заедно с кашона тежи около 5 кг. Важно е при поръчката да изберете EU щепсел за включване към контакта. Уредът включва и тава за печене.

Можете да купите фритюрника тук: Air Fryer 5.5l 1300W – на цена от €50,69 и безплатно от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар