Logitech G предефинира стрийминг изживяването

16 милиона цветови комбинации позволяват на геймърите да персонализират своите цветови теми (снимка: Logitech G)

Три нови продукта на Logitech G – микрофони Yeti GX Yeti Orb и осветление Litra Beam LX – целят да предефинират изживяването в гейминга и стрийминга. В допълнение, компанията обяви, че премиум стрийминг осветлението Logitech G Litra Beam и Logitech G Compass Boom Arm ще бъдат ребрандирани, за да включват марката и опаковката на Logitech G.

Геймърите все повече създават съдържание и стриймват по време на игра, а първокласното осветление и звук са от решаващо значение за успеха на видео представянето. Аудиото трябва да е на бродкаст ниво, а осветлението професионално. 

„Експертите по дизайн и инженерство в Blue Microphone и Logitech G си партнираха, за да създадат заедно уникален гейминг микрофон с професионален звук и множество функции – специално за играчите по света”, заяви Винсент Борел, вицепрезидент на Logitech G.

Трите нови продукта предлагат ключови технологии като LIGHTSYNC RGB за по-дълбоко потапяне в играта; интеграция със софтуера GHUB на Logitech G за персонализирани светлинни ефекти; и BlueVOICE! поддръжка с новите микрофони.

Сега потребителите могат да разширят своята Logitech G екосистема и да се покажат пред света като създатели на съдържание за игри с персонализирани цветове и теми.

Yeti GX

Базиран на емблематичния Yeti дизайн, Yeti GX е първокласен геймърски микрофон с бродкаст ниво на излъчване и с технология за динамична капсула, която осигурява несравнима аудио производителност. За първи път Yeti GX използва класическото колелце за скролиране от легендарните геймърски мишки на Logitech G, за да осигури контрол над усилването на звука само с една ръка.

Yeti GX също разполага със суперкардиоидна схема за улавяне на звука, която усилва гласа, като същевременно филтрира шума от помещението, звука от натискането на клавишите и други фонови шумове.  

Yeti GX е първокласен геймърски микрофон с бродкаст ниво на излъчване 
(снимка: Logitech G)

Интелигентното аудио заключване (Smart Audio Lock) на Yeti GX запаметява идеалните аудио настройки с едно натискане на колелцето за превъртане и така осигурява еднакви аудио настройки всеки път плюс автоматично регулиране на усилването за предотвратяване на клипинг и намаляване на разсейващите фонови звуци.

Технологията Blue VO!CE на Logitech G позволява на стриймърите да прецизират звука си, да избират от различни филтри, които подобряват основния аудио сигнал от микрофона, и да създават персонализирани звукови ефекти.

Yeti GX е USB plug-and-play микрофон за безпроблемна настройка и стрийминг, съвместим с Blue Compass бум рамото. Съвсем скоро се очаква и актуализирана Logitech G версия на Compass рамото.

Yeti Orb

Eлегантният геймърски USB микрофон Yeti Orb е готов за записване пред камера, лесен за употреба и осигурява най-добрата в класа си аудио производителност. Създаден за геймъри, които са начинаещи в стрийминга, Yeti Orb е изграден с персонализирана кондензаторна капсула и предоставя изчистен вид при създаването на съдържание. Микрофонът разполага с RGB лого и статус индикатор с персонализируеми светлинни ефекти, които могат да бъдат достъпни преди или по време на стрийминга. 

За разлика от други микрофони на пазара в момента, Yeti GX и Yeti Orb управляват максимално звуковото налягане и го оптимизират за днешните геймъри и създатели на съдържание. В напрегнатите моменти, когато гласовото аудио е по-силно, като например по време на интензивни престрелки и битки, Yeti GX и Yeti Orb минимизират изкривяването, а Blue VO!CE технологичните филтри персонализират гласовите звуци, за да създават забавни ефекти и да предпазват от клипинг. Всичко това е налично чрез приложението G HUB.

Litra Beam LX

Третият нов продукт Litra Beam LX е кулминацията на висококачественото осветление. Това е двустранна основна лампа за стрийминг с RGB и TrueSoft технология за оформяне и насочване на светлината, така че всеки да може да изглежда по най-добрия начин по всяко време.

Litra Beam LX използва LIGHTSYNC RGB технология. Нейните 16 милиона цветови комбинации позволяват на геймърите да персонализират своите цветови теми и да превърнат студиото си в розово, осветено убежище, във виртуално светлинно шоу или просто да освежат своя стрийминг с настроението, което чувстват за деня. 

Litra Beam LX е двустранна лампа за стрийминг с RGB и TrueSoft технология за оформяне и насочване на светлината (снимка: Logitech G)

Технологията TrueSoft на Logitech G осигурява кинематографична точност на цветовете и усъвършенствана дифузия за елиминиране на грубите сенки плюс регулируема яркост, RGB настройки и цветни температури, вариращи от топла светлина на свещи до студено синьо (2700K – 6500K). Сертифициранa като безопасна за целодневен стрийминг, Litra Beam LX отговаря на най-строгите тестови стандарти на UL (Underwriters Laboratories).

В допълнение, Logitech G обявява, че всички устройства с активиран LIGHTSYNC ще са съвместими с Windows Dynamic Lighting, след като стане наличен. Windows Dynamic Lighting е нов инструмент за RGB осветление в Windows 11, който позволява на потребителите да координират ефектите между много марки продукти с активиран RGB, сега включително и Logitech G. Тази нова възможност разширява още повече мощните LIGHTSYNC контроли за устройства като Litra Beam LX и Logitech G мишки, клавиатури и слушалки за напълно унифицирано, потапящо гейминг изживяване.

Наличност и цени

Yeti GX и Yeti Orb се предлагат в черни цветове, а Litra Beam LX в цвят графит на LogitechG.com, както и на избрани пазари по целия свят на препоръчителни цени на дребно от 309,99 лв., 139,99 лв. и 329,99 лв., съответно.

Коментар