Безплатен Nokia Messaging пусна Vivacom

Три месеца безплатна електронна поща на мобилния телефон предложи Vivacom. До края на март 2010 година клиентите на оператора ще могат да използват без пари услугата Nokia Messaging. Офертата не е обвързана с подписване или подновяване на договор и е напълно безплатна, обявиха от телекома.

Nokia Messaging предлага достъп в реално време (push e-mail) до електронната поща на най-популярните доставчици в света като Gmail, Yahoo, Live Hotmail и българските Abv.bg, Mail.bg, Dir.bg и други. Тя е приложима и за пощенските кутии на потребителите на интернет услугата Vivacom Net.
Приложението се настройва в три стъпки, като потребителите трябва да въведат e-mail адреса и паролата си, след което всички други настройки се допълват автоматично. Съвсем скоро услугата ще включва и достъп до популярни услуги за обмен на моментални съобщения като Yahoo Messanger, ICQ и Ovi Chat, както и до социалните мрежи Twitter и Facebook.
Nokia Messaging се поддържа от голям брой смартфони на Nokia, вкл. най-търсените този сезон модели N97 mini, 5530, E52, E72 и ексклузивно предлагания от Vivacom за България флагман на финландците – N900.

Коментар