Най-добрите оферти за Microsoft Office 2021 и Windows 11/10 в Godeal24, цени от €7

Разходите за надграждане до най-новия софтуер на Microsoft могат да са големи. Ако искате Windows 11 Pro на компютъра си, това ще ви струва €200, в случай, че го купите директно от Microsoft. А ако искате и лиценз за Office Pro 2021, за да използвате инструменти за продуктивност като Word и Excel, ще трябва да похарчите още €400. Вместо това можете да се възползвате от невероятната Голяма разпродажба на софтуер в Godeal24 и да вземете тези програми на цена от само €11. Windows 11 Pro предлага някои допълнителни функции, които няма да намерите в базовата версия, включително Microsoft Remote Desktop, BitLocker за криптиране на данните на устройството, Windows Sandbox, Hyper-V, Azure Active Directory и много други. Вашата покупка идва и с доживотен лиценз за Office Professional 2021, който включва популярни програми като Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, OneNote и други.  С еднократно плащане ще получите доживотен достъп до софтуера, инсталиран на компютъра. Независимо дали сте студент, работещ професионалист или автор любител, не пропускайте да се възползвате от тази ограничена във времето оферта.

Най-стойностно! 62% отстъпка за Microsoft Office! (купон “GG62”)

Каква оферта!Огромна отстъпка за Windows OS: (купон “GG50”)

Вземете вашия ценово-ефективен пакет с 62% отстъпка (купон “GG62”)

До 50% отстъпка за други версии на Windows и Office! (купон “GG50”)

Софтуерни инструменти на най-добри цени!

В Godeal24 можете да спестите много време и пари с намалени цени за лицензи на Microsoft, основен софтуер за ИТ сигурност и други софтуерни инструменти. Вземете Windows OS и MS Office на безпрецедентна цена. Насладете се на безпроблемното пазаруване с дигиталната доставка на Godeal24, която изпраща софтуера директно на вашия имейл в рамките на секунди след покупката. Плюс това, с оценка TrustPilot 98% Отличен и 24/7 експертна техническа поддръжка, можете да сте уверени в качеството на продукта, който купувате.

Godeal24 обещава 24/7 професионална техническа поддръжка и доживотно следпродажбено обслужване и че можете да използвате продукта без проблеми!

Свържете се с Godeal24: service@godeal24.com

спонсорирана публикация