Ето го: Новият Xiaomi 14 на официални снимки

Xiaomi 14 идва с голяма камера с три сензора за изображения
(снимка: Xiaomi)

Тази седмица мобилната индустрия и феновете на китайския бранд Xiaomi очакват с нетърпение премиерата на новия флагмански смартфон на компанията – модела Xiaomi 14, който ще дебютира пред широката публика в четвъртък, 26 октомври.

В навечерието на голямото събитие Xiaomi публикува официални изображения на смартфона и също така обяви нов Rock Green цвят. Xiaomi Mi 14 в цвят Rock Green беше показан на срещата на върха на Snapdragon общността лично от президента на Xiaomi и лидер на Redmi – Лу Уейбинг.

По-рано се появиха информации, че стандартната версия на Xiaomi 14 ще се предлага в четири цвята: бял, зелен, розов и черен. Публикуваните сега изображения показват зелен и розов смартфон.

Базовата версия на Xiaomi 14 има 6,36-инчов екран с резолюция е 1,5K
(снимка: Xiaomi)

Xiaomi 14 идва с плосък екран и голяма камера с три сензора за изображения. Отстрани устройството много прилича на iPhone, отбелязва китайският източник IT Home.

Екранът на базовата версия на Xiaomi 14 е 6,36 инча. Този дисплей с разделителна способност 1,5K е разработен съвместно от Xiaomi и TCL Huaxing. Има ултрависока яркост от 3000 cd/m² и поддържа честоти на опресняване от 1 до 120 Hz.

Xiaomi 14 ще се предлага в различни цветове, включително розов
(снимка: Xiaomi)

Премиерата на новите смартфони от серията Xiaomi 14 ще започне в четвъртък, 26 октомври, от 13:00 часа българско време време.

Коментар