Топ модели Samsung с 50% отстъпка пуска А1

Флагмански смартфони от Samsung ще се предлагат от А1 със сериозна отстъпка от 50% за коледните празници (снимка: Samsung)

Три от най-желаните 5G смартфони на Samsung ще предложи А1 България на изплащане с 0% оскъпяване и с 50% отстъпка за коледните празници, съобщиха от телекома. Устройствата ще се продават с плановете с неограничени минути и мегабайти Unlimited Ultra и Unlimited L за първите 12 месеца от абонамента.

Сред предложенията попада настоящият флагман на марката Samsung Galaxy S23 Ultra. Смартфонът е снабден с процесор Snapdragon 8 Gen 2 и 6,8-инчов Infinity-O Dynamic AMOLED 2X дисплей, четворна основна камера (200MP + 12MP + 10MP + 10MP) и предна селфи камера (12MP), а батерията с капацитет от 5000 mAh  позволява бързо зареждане.

Устройството се предлага в комплект с безжични слушалки ttec Mode на изплащане с 0% лихва, а цените започват от 73,28 лева за първата вноска и по 72,90 лева за останалите 23 месеца.

Сгъваемият дизайнерски смартфон Samsung Galaxy Z Flip5 за любителите на стила и модата притежава най-големия 3,4-инчов външен дисплей на серията и дава възможност на притежателя си за селфита без използване на ръце. Предният дисплей може да се персонализира според нуждите, а батерията е с капацитет 3700 mAh. Моделът може да бъде закупен на изплащане без оскъпяване на цени от 68,17 лева (първа вноска) и по 68,34 лева за останалата част от двугодишния абонамент.

Последното предложение е популярният Samsung Galaxy A54. Моделът разполага с 6,4-инчов FHD+ Infinity-O дисплей с честота на опресняване до 120Hz, тройна основна камера (50MP + 12MP + 5MP) и селфи камера (32MP), а батерията е с капацитет от 5000 mAh. Смартфонът се предлага на изплащане с 0% лихва на цена от 19,76 лева за първата вноска и по 19,14 лева на месец за останалите 36 месеца.

В допълнение, А1 обяви неограничени мегабайти за частните абонати с мобилна услуга и достъп до всички ТВ канали за клиентите на фиксирана телевизия до края декември. Подаръците са част от коледната кампания „Свързва ни доброто”, която набира средства за по-добро детско здравеопазване през Моят А1.

Еднократните бонуси се активират от платформата за самообслужване Моят A1, която има приложение за всички популярни мобилни операционни системи и уеб версията на A1.bg. Чрез нея клиентите с профил на титуляр или ползвател на мобилна или фиксирана ТВ услуга ще могат да активират и ползват своите бонуси до 31 декември, когато приключва кампанията.

В зависимост от вида на услугите потребителят ще получи информация на началния екран на Моят А1 как да се възползва от бонусите. При мобилна услуга трябва да се посочи номер, на който ще бъде активиран неограниченият трафик. По този начин клиентите могат да изберат дали те да ползват подаръка или да го подарят на друг номер от мрежата на А1.

Абонатите на ТВ трябва изберат номер на услугата от профила си в Моят А1. На тази услуга ще бъде даден достъп до всички ТВ канали според възможностите на използваната технология. Бонусът важи за клиентите на всички видове ТВ услуга, включително сателитна, Xplore TV и безкабелната телевизия с приложение за смарт телевизор, а максималният брой канали надхвърля 200.

Когато потребителят използва и мобилна услуга, и телевизия, той ще може да активира двата бонуса едновременно. 

А1 дава възможност на своите абонати и да се включат в дарителска кампания за Коледа, която събира средства за по-добро детско здравеопазване чрез приложението Моят А1. Всеки клиент с профил в Моят А1 може да направи дарение на стойност между 1 и 100 лева, а сумата ще се начисли в следващата фактура. 

Телеком операторът ще удвои сумата, която бъде събрана до 31 декември, и ще я дари за реновиране на педиатрично отделение в страната по проект „Светулка” на фондация „За доброто”.

Коментар