Боби Цанков писал за последно във Фейсбук

Минути преди да бъде разстрелян на пъпа на София, Боби Цанков е разговарял във Фейсбук с водещата на предаването "Горещо" Венета Райкова. Това съобщи самата тя в ексклузивно предаване на Сашо Диков по Канал 3.

Смъртта застигна скандалния радиоводещ днес към 12,30 часа в центъра на София, на около 150 метра от столичния хотел Шератон, в близост до заведението KFC.

Малко преди да бъде убит, някъде към 11,10 ч. Боби е провел сесия с Венета Райкова в социалната мрежа Фейсбук. Двамата са обсъждали участието на Цанков в изданието на "Горещо" идната седмица, разкри ТВ водещата.

Боби Цанков е щял да говори за убийствата на знакови фигури от подземния свят.

"Не мога да повярвам на това, което се случи. Той толкова се радваше на живота и на предстоящото събитие", каза Венета Райкова.

Пред нея Цанков е споделил, че съпругата му е бременна и тази седмица им предстои преглед за установяване на пола на бебето. Разговорът във Фейсбук се е въртял и около книга за бременни, която Райкова е препоръчала на Боби да купи за съпругата си.

"Почти "мотамо" се повтаря историята с Георги Стоев, който беше застрелян скоро след участие в предаването на Райкова", заключи водещият на предаването по Канал 3 Сашо Диков.

В предстоящото издание на "Горещо" по Нова телевизия ще бъдат излъчени кадри с изяви на Боби Цанков, съобщи още Венета Райкова. По подобен начин водещата процедира и след убийството на друг от нейните "вип" гости – Георги Стоев.

по темата: „Боби Цанков писал за последно във Фейсбук”

добавете коментар...

  1. Nikolov

    Браво! 🙂

  2. Nikolov

    Абе авторитееее. Четете си статиите!
    Добре, че поне сте го написали фейк, че можеше и фък. 🙂

  3. az

    Айде стига вече ни занимавахте с тези мафиоти… нека се изтрепват един друг. То не бе възпоминания и чудеса – за един тотален мошеник и лъжец…:(

Коментар