Преносима резачка за дърва – безжична, лека и бърза

С преносимата резачка за дърва ще се подсигурите за зимата сами – лесно и икономично

При честото спиране на тока, особено в провинцията, отоплението с дърва е сигурният резервен вариант, когато климатиците, конвекторите и термопомпите не работят. Ако сами си подготвяте дървата за огрев, тогава една преносима резачка е безценна.

Само €27,19 може да ви струва резачката за дърва – за толкова се предлага в момента Electric Wood Spliting Chainsaw от глобалния онлайн магазин Cafago, а доставката е безплатна от европейски склад. Това е леко, безжично устройство, което работи на батерия и е достатъчно удобно за боравене с една ръка.

Веригата на този електрически трион е дълбоко закалена при висока температура

Инструментът, с който всяко домакинство трябва да разполага, ако се отоплява на дърва, представлява компактен верижен трион, захранван от литиеви батерии  21V/1,2A (два броя са включени в комплекта). Тежи по-малко от 1,1 кг и е дълъг 370 мм, така че всеки може да го ползва безпроблемно, с лекота.

Тази безжична резачка за дърва е направена от метал и пластмаса, има широко приложение, вкл. за кастрене в градината, и дълъг експлоатационен живот. В сравнение с други видове верижни триони, разглежданият модел е по-компактен и лек, за да се ползва лесно от повече хора.

Резачката е лека, с компактни размери за удобно използване с една ръка

Ергономичният дизайн на дръжката позволява работа с една ръка и определено няма да се уморите след продължително използване, тъй като трионът е лек и удобен за захващане. Безжичният дизайн го прави и лесно преносим.

Веригата е дълбоко закалена при висока температура, със заострени зъбци на триона и по-устойчива на износване. Преносимата резачка за дърва се отличава с висока ефективност и точност на позициониране, а също така с нисък шум, за да не ви уморява при по-продължителна работа.

Комплектът включва две литиеви батерии, захранващ адаптер и инструменти

Комплектът на устройството включва всичко необходимо за незабавно използване на верижния трион. Производителят изтъква също малката консумация на енергия и високата скорост на рязане.

Можете да купите преносимия електрически трион тук: Electric Wood Spliting Chainsaw – само за €27,19 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар