EMT-10AB/W – интернет таблет от ново поколение

Таблетите несъмнено са едни от най-дискутираните устройства в момента. И докато индустрията и потребителите очакват със затаен дъх модела на Apple, други компании използваха изложението CES в Лас Вегас да покажат свои продукти, попадащи в перспективната категория.

EMT-10AB е таблетен компютър от ново поколение, дело на компанията Paradigm Shift. Това е първият продукт от линията Techno-Gadget, налагана от производителя.

Устройството идва с 10-инчов сензорен екран и работи под управление на операционна система Android. Налични са две модификации: EMT-10AB с черен корпус и EMT-10AW – с бял.

Компактният таблет е проектиран на основата на процесор Marvel PX166 с работна честота 800 MHz. Сензорният екран поддържа резолюция 1024×600 пиксела.

Конфигурацията на модела включва още модул Wi-Fi, уеб камера с резолюция 1,3 мегапиксела, слот за карти памет SD, контролер USB 2.0, мрежов адаптер, изходи за включване на монитор и слушалки.

Като опции са достъпни 3G модем, разширения на вградената флаш памет от 2 GB до 4, 8 или 16 GB, както и докинг станция.

Таблетът EMT-10AB/W се очаква на масовия пазар през март 2010 година. Препоръчителната цена на модела в базова конфигурация е $370.

Коментар