SCULPFUN S9 – лазерен гравир с ултра тънък фокус

Лазерният гравир SCULPFUN S9 работи прецизно с нова технология за оформяне на лъча

Лазерните гравири стават все по-достъпни като цена. От тези устройства вече могат да се възползват не само професионалистите, но и ентусиастите в категорията “направи си сам”. Представяме един гравир с отлични характеристики на цена за масовия потребител.

Направен изцяло от метал, с ултратънък лъч и голяма работна площ, лазерният гравир SCULPFUN S9 5.5W се предлага в момента изгодно само за €159 с купон за отстъпка SIMPLYCODES25 в глобалния онлайн магазин Cafago и безплатна доставка от европейски склад. Моделът е идеален за “направи си сам” (DIV) изработки с дърво, метал, акрил, пластмаса и други материали.

Предпазният цилиндричен капак филтрира 98% от ултравиолетовата светлина

Този гравир използва нова 5,5W технология за оформяне на лазерния лъч и се отличава с ултра фин 0,06-мм фокус, със супер проникване и прецизност на рязане. Способен е да реже дърво с дебелина до 15 мм и акрил с дебелина 10 мм, да гравира керамика и неръждаема стомана. Ултра-тънкият лазер с висока енергийна плътност гарантира по-дълбоко рязане и по-висока точност на гравиране (0,01 мм).

Конструкцията на SCULPFUN S9 е изцяло метална, което прави гравира по-стабилен и прецизен по време на работа. Сглобяването на машината е максимално опростено и ще ви отнеме не повече от 20 минути. Структурната рамка е много издръжлива и пригодена за надграждане, ако желаете да увеличите размера на работната площ.

SCULPFUN S9 реже и гравира различни материали, вкл. дърво, акрил и стомана

Устройството с тегло 3 кг комбинира обектив с фиксиран фокус и плъзгащ се дизайн. Трябва само да плъзнете лазера и да затегнете винтовете, за да завършите фокусирането. Това прави гравира много лесен за използване. Работната площ е 410×420 мм, но може да се разшири с малка допълнителна инвестиция до 410×2000 мм, например.

Заслужава да се отбележи безопасността на SCULPFUN S9. Капакът на лазерния филтър с цилиндрична форма филтрира 98% от ултравиолетовата светлина към очите. Освен това гравирът се предлага със стоманена подложка с размер А4, която е непробиваема за лазера и предпазва работната маса, а също така елиминира опасностите от пожар.

Металната подложка на SCULPFUN S9 предпазва работната маса от повреди

Лазерният гравир е снабден с удобна квадратна измервателна линийка. X-осите и Y-осите имат прецизни мащабни линии, което позволява бързо измерване на гравираните обекти – те могат да бъдат с размери до 410×420 мм и повече, ако се приложи опцията за разширяване на работната площ.

SCULPFUN S9 има USB интерфейс и е съвместим с популярните софтуери за гравиране, като LaserGRBL, LightBurn, Benbox, GrblController и LiteFire, както и с най-разпространените операционни системи, вкл. Windows, Mac и Linux. Поддържа файлови формати за гравиране JPG, PNG, DXF, SVG, G-код, NC, BMP и др. 

Комплектът на SCULPFUN S9 включва всичко необходимо за незабавно използване на гравира

Можете да купите изгодно лазерния гравир тук: SCULPFUN S9 5.5W Laser Engraver – за €159 с купон за отстъпка SIMPLYCODES25 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар