Swiitol E6 Pro – прецизен и бърз лазерен гравир

Swiitol E6 Pro прави лазерното гравиране по-достъпно от всякога

Лазерните гравири стават все по-достъпни за масовия потребител. Буквално за минути всеки може да започне работа с такова устройство, благодарение на усъвършенстваните дизайни, които елиминират сложния процес на инсталиране. Новите модели на SwiitolE6 Pro и E18 Pro – потвърждават тази тенденция.

Лазерният гравир Swiitol E6 Pro се отличава с интегрирана структура и дизайн без инсталиране. Моделът с оптична мощност 6W се предлага в момента на атрактивна цена от €240,83 директно от производителя, с безплатна доставка от европейски склад. Можете да разчитате и купон за допълнителна отстъпка, ако се абонирате за онлайн магазина на Swiitol или споделите новината за продукта в социалните мрежи.

E6 Pro е съвместим с популярни софтуери за гравиране и придружен от мобилно приложение

Моделът съчетава прецизност, стабилност и висока скорост на лазерно гравиране, с минимални вибрации. Според спецификациите, Swiitol E6 Pro гравира със скорост до 36000 мм/мин, а работната му площ е 365×305 мм. Производителят набляга и на ултра-финото лазерно фокусиране на площ и 0,06×0,06 мм и точността от 0,02 мм, което прави моделът подходящ за сложни дизайни.

Забележителна характеристика на Swiitol е механизмът с верижен кабел, който подобрява както естетиката, така и стабилността на лазерния гравир. В допълнение, 32-битовата дънна платка позволява по-бързо приемане и обработка на данни, като поддържа и допълнителни аксесоари за автофокус и скулптурно снимане след изключване.

Swiitol E6 Pro работи с голямо разнообразие от материали, вкл. дърво и метал

Новият лазерен гравир е придружен от мобилно приложение BURNLAB за iOS и Android, с помощта на което можете да подобрите контрола и функционалността на устройството, така че процесът на гравиране да е по-интуитивен. Swiitol E6 Pro е съвместим с широка гама софтуер за гравиране, вкл. LaserGRBL и LightBurn за Widows, както и с популярните файлови формати като NC, BMP, JPG, PNG и DXF.

Приоритет за производителя е също безопасността на работа. За целта са предвидени бутон за аварийно спиране, превключвател за нулиране и ограничителен превключвател, които заедно осигуряват безопасна среда за гравиране. Заслужава да се отбележи и стъкленият панорамен филтър, който предпазва очите и елиминира нуждата от очила, филтрирайки 97% от ултравиолетовата светлина.

Безопасната работна среда е приоритет за производителя на устройството

С помощта на това устройството можете да гравирате и режете най-различни материали, вкл. дърво, метал, пластмаса, керамика, текстил, хартия и др. Swiitol E6 Pro се захранва от стандартно напрежение 100-240V AC, 50/60HZ, консумира мощност 120W, тежи 8,5 кг и приема данни през стандартен USB интерфейс.

Прозрачният стъклен филтър спира 97% от вредната за очите ултравиолетова светлина

Можете да купите новия лазерен гравир тук: Swiitol E6 Pro 6W laser engraving machine – за €240,83 директно от производителя, с безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни. Ще получите купон за допълнителна отстъпка, ако се абонирате за онлайн магазина на Swiitol или споделите продукта в социалните мрежи.

Коментар