Надстройте своя РС до Windows 11 Pro и вземете доживотен Microsoft Office 2021 – от €10 в зимната разпродажба на Keysfan!

Microsoft Office 2021 може да се похвали с различни нови функции, като подобрена AI проверка на граматиката в Word, подобрени възможности за анализ на данни в Excel и по-динамични инструменти за представяне в PowerPoint. Тези страхотни функции целят да повишат ефективността на работата ви, но високата цена на пакета може да бъде бреме за бюджета на вашето семейство. Обичайната цена на Microsoft Office 2021 Professional Plus е €439,99, но сега имате добър шанс да вземете софтуерни ключове за Microsoft на намалена цена от Keysfan Winter Sale. Просто отделете €27,75 за Microsoft Office Professional 2021 с доживотен лиценз или купете Office 2019 Pro за €25,61, ако имате проблем със съвместимостта на пакета с вашата система! Тази оферта е валидна само една седмица, така че грабнете възможността да надстроите изгодно своя компютър в началото на 2024 г.

62% отстъпка за доживотен Microsoft Office (купон: BKS62)

Когато става въпрос за компютри, има много променливи, които могат да подобрят или да влошат вашето изживяване. Ако работите на по-стар компютър, решението може да е нещо толкова просто като обновяване на операционната система. Най-новата операционна система на Microsoft е Windows 11 Pro и тя има много ценни функции, които ще направят по-ефективна работата ви. За щастие тази версия на Windows е по-достъпна от всякога. Можете да вземете доживотен лиценз за Windows 11 Professional само за €13,63 (вместо за €199) по време на зимната разпродажба на Keysfan.

50% отстъпка за оригинален Windows (купон: BKS50)

Още версии: 62% отстъпка за Office и пакети (купон: BKS62)

50% отстъпка за други версии на Windows (купон: BKS50)

Практични софтуерни инструменти

Keysfan е на пазара от няколко години и винаги поддържа концепцията за клиента на първо място, като предлага най-добрите продукти и услуги. За да подобри потребителското изживяване, процесът на пазаруване на Keysfan е максимално опростен и лесен. След плащане кодът за активиране на софтуера и подробните инструкции за инсталиране ще бъдат изпратени до вашата пощенска кутия в рамките на няколко минути. Ако имате въпроси в процеса на инсталиране и използване, можете да се свържете по всяко време с професионалния екип за обслужване на клиенти на Keysfan, който е онлайн 24/7 (имейл за контакт: Support@Keysfan.com). За да научите повече за Keysfan, влезте в уебсайта чрез горните връзки.

спонсорирана публикация