Дигитална трансформация с Equinix и TBS – ползите за бизнеса

Визионерско събитие с фокус върху технологиите в модерния център за данни и начинът, по който бизнесът може да се възползва от тях, организират на 25 януари т.г. в София компанията за дигитална инфраструктура Equinix и един от водещите системни интегратори у нас – Telelink Business Services. 

Двете компании канят специалисти от заинтересованите организации, които искат да направят следваща крачка в своята дигитална трансформация, на технологична среща в центъра за данни SO2 на Equinix в столицата. Събитието Visionary Tech Talk е свободно достъпно за всички желаещи след предварителна регистрация.

Представители на Telelink Business Services (TBS) ще представят пред участниците в срещата новосъздадените центрове от експерти и ще разяснят тяхната цел в компанията. Ще засегнат значението на иновациите в сектора и ролята им за бъдещото му развитие.

Като един от най-големите системни интегратори в България, Telelink Business Services предлага индивидуални и висококачествени решения в областта на мрежите, информационната сигурност и центровете за данни. Компанията е една от малкото изцяло български технологични фирми с над 20-годишен опит в сферата и силно присъствие на Балканите.

Над 200 са клиентите на Telelink Business Services в България, Западните Балкани и Европа, а сред международните ѝ партньори са технологични лидери като Cisco, RedHat, Broadcom, Microsoft и др.  Telelink Business Services търгува с част от акциите си на БФБ и планира експанзия в Западна Европа и САЩ.

Центровете за данни на Equinix подкрепят компаниите в България в техния път към трансформиране на бизнеса чрез взаимосвързаност с партньори по дигиталната верига за доставки, внедряване на облачни технологии и достъп до нови пазари по света.

От всеки център на Equinix клиентите могат да достигнат всеки друг клиент на Equinix по целия свят чрез платформата Equinix Fabric – софтуерно дефинирано решение за взаимосвързаност, което позволява директно, сигурно и динамично свързване към разпределена инфраструктура и цифрови екосистеми.

Към момента Equinix оперира два IBX (International Business Exchange) центъра за данни в София – SO1, открит през 2016 г., и SO2, който влезе в експлоатация през 2019 г. И двете сгради се захранват със 100% зелена енергия. Наскоро бе пуснат в експлоатация и вторият етап от SO2.

Най-голяма полза от услугите на двата центъра за данни имат българските компании, които търсят бърз, лесен и надежден достъп до облачни оператори и нови пазари. Дигиталната инфраструктура осигурява предимства като сигурност на директната свързаност, стабилност, бързо и лесно мащабиране.

Освен с технологична неутралност, центровете за данни на Equinix се отличават и с високата надеждност – непрекъсваемостта на услугите е 99,999% от времето, което означава не повече от половин минута прекъсване на година!

За всички тези предимства на дигиталната инфраструктура и ползите за бизнеса експертите от Equinix и Telelink Business Services ще разкажат подробно на предстоящия Visionary Tech Talk, който ще се проведе на 25 януари в центъра за данни SO2, София.

спонсорирана публикация