Портативен електрически трион 21V – удобен, с широко приложение

Безжичният мини трион е идеален за рязане на дърва за огрев

На достъпна цена всеки може да се сдобие с електрически трион за рязане на дърва за огрев и други приложения, особено ако има хубава градина с овошки и цветя, които се нуждаят от системни грижи. Ето по-долу един практичен портативен трион на изгодна цена – удобен и с широко приложение.

В сравнение с други триони за подрязване, разглежданият портативен електрически верижен трион 21V е лесен за хващане и използване с една ръка, а цената му е доста привлекателна – струва само €26,49 в глобалния онлайн магазин Cafago и се доставя безплатно от европейски склад.

Портативният електрически трион е лек и компактен, удобен за работа с една ръка

Мини трионът е изработен от фин материал, практичен и лесен за работа е, с широко приложение и дълъг експлоатационен живот. Този инструмент е идеален за рязане на дърва за огрев и подрязване на овошки в градината, както и за различни дърводелски нужди.

Ергономичният дизайн на дръжката позволява използване на този портативен електрически верижен трион с една ръка, като дори при продължителна работа няма да почувствате сериозна умора. Безжичният дизайн (трионът работи с батерия)  допълнително улеснява работата с инструмента.

Веригата на мини триона е дълбоко закалена при висока температура

Веригата е дълбоко закалена при висока температура, със заострени зъбци на триона, устойчива на износване и осигурява гладко рязане. Трионът демонстрира висока ефективност и точност на позициониране, работи сравнително тихо, като освен това е доста икономичен.

По-конкретно, този мини електрически трион се захранва от две литиеви батерии 21V/1.2A, които са включени в комплекта на устройството. Трионът тежи около 1 кг (по-точно 1092 г) и след сглобяване има размери на хоста 370х110х100 мм, а на направляващата плоча – 185х34х3 мм.

Комплектът на триона включва две батерии 21V/1.2A

В комплекта влизат хост, верига, водеща плоча, батерия 2х21V, захранващ адаптер и инструменти – всичко необходимо за бързо сглобяване и използване на триона за рязане на дърва, подрязване и каквито други нужди имате в градината и домакинството.

Можете да купите триона изгодно тук: портативен електрически верижен трион 21V – за €26,49 в глобалния онлайн магазин Cafago и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар