Преносим трион Geevorks – лек и удобен за работа с една ръка

Електрическият трион е ценен помощник, когато трябва да подсигурим дървата за огрев

С наближаване на зимата хората с къщи и камини бързат да се подсигурят с дърва за огрев. Преносимите електрически триони са ценен помощник в тази задача. Вижте един такъв продукт на изгодна цена.

Преносимият електрически трион Geevorks Portable Electric Pruning Saws се отличава с компактни размери, лек е и удобен за рязане с една ръка. В момента този практичен инструмент се предлага само за €30,69 с две батерии в глобалния онлайн магазин Cafago и безплатна доставка от европейски склад.

Geevorks трионът е лек и здрав, направен от метал и пластмаса

Изработен от метал и пластмаса и тегло около 1,3 кг с батерията, трионът има широко приложение и според производителя – дълъг експлоатационен живот. Това е удобен инструмент за рязане на дърва за огрев, рязане на дървета в овощни градини или кастрене на клони в общински градини.

В сравнение с други видове верижни триони, Geevorks трионът е направен така, че човек може да го държи и използва по-лесно, дори с една ръка, което означава, че е подходящ за повече хора. Ергономичният дизайн на дръжката няма да умори ръката дори при продължително използване. Освен това е безжичен и лесно преносим.

Лекият електрически трион може да се използва само с една ръка

Веригата, от която се подават заострените зъбци на триона, е дълбоко закалена при висока температура, устойчива на износване и осигурява гладко рязане с повишена работна ефективност и точност на позициониране.

Този Geevorks електрически трион реже бързо – скоростта на веригата е 5 м/сек, консумира малко енергия и работи тихо. 6-инчовата направляваща плоча с подвижна конструкция на предпазителя ще ви защити от летящи дървени стърготини и отломки.

Сглобяването на електрическия трион отнема само няколко минути

Електрическият трион се захранва от акумулаторна литиева батерия 21V 1500mAh, която се зарежда бързо и има висока издръжливост. В сглобено състояние трионът има размери 380х110х105 мм. Доставя се в комплект с всичко необходимо, вкл. зарядно, а сглобяването отнема минута-две.

Както казахме, този Geevorks трион е предназначен най-вече за рязане на дърва за огрев, рязане и кастрене на дървета и клони в овощни и обществени градини. Неговите предимства са компактните размери и лекотата, които го правят удобен за работа с една ръка.

Комплектът на разглеждания Geevorks трион включва две батерии

Можете да купите електрическия трион тук: Geevorks Portable Electric Pruning Saws – на цена от €30,69 в комплект с две батерии и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар