Електрически трион за дърва – на батерия, без кабели 

Този електрически трион е практично решение за рязане на дърва и подрязване на овошки

Ако притежавате къща, вероятно ви се налага да поддържате овощна градина или да подготвяте дърва за отопление през зимата. Е, какво по-практично в случая от един електрически трион за рязане на дърва – на батерия, без кабели, удобен за работа с една ръка.

Точно такъв е разглежданият тук преносим електрически трион за рязане на дърва, който се предлага на атрактивна цена от €17,59 (обявената отстъпка е 77%) в глобалния онлайн магазин Cafago, с доставка до купувачите от европейски склад (срещу $7,95).

Предимства на триона са безжичният дизайн, лекотата и удобството за работа с една ръка

Това е верижен трион за рязване на дърва, изработен от фин и качествен материал (ABS  и метал), практичен, лесен за използване, с широк обхват на приложение и дълго време за работа на батерия. Има четков двигател, бърз старт и навременно спиране, работи с плавно регулиране на скоростта в широк диапазон и се управлява сравнително просто.

Веригата е дълбоко закалена при висока температура, със заострени зъбци на триона, устойчива на износване и осигуряваща гладко рязане. Преносимият електрически трион се позиционира като перфектен за подрязване на овощни дървета и рязане на дърва за огрев.

Направляващата плоча е дълга 6 инча и е оборудвана с предпазител

Очевидни предимства на триона са безжичният дизайн, лекотата и преносимостта. Има размери 370х110х100 мм и тежи 1,1 кг. Направляващата плоча е с размери 185х34х3 мм (тип верижно колело, 6 инча). Трионът се захранва от литиева батерия 21V, 1200 mAh, която е включена в комплекта и се зарежда за около 3 часа.

Скоростта на веригата на преносимия електрически трион е 5 m/s. Този практичен инструмент без кабели работи стабилно, с ниска консумация на енергия и сравнително тихо. 6-инчовата водеща плоча има предпазител, който предотвратява наранявания от летящи дървени стърготини и отломки.

Трионът работи бързо – скоростта на веригата е 5 m/s

Трионът е снабден със заключващ механизъм с цел безопасност при съхранение и използване. Отключва се лесно с натискане на бутон. Ергономичният дизайн на дръжката позволява използване на триона с една ръка продължително време, без да предизвиква умора.

Преносимият електрически трион се доставя с всичко необходимо, вкл. 1 или 2 батерии (по избор), основно тяло (хост), водеща плоча, верига за трион, предпазител, захранващ кабел и инструменти за сглобяване.

Преносимият електрически трион може да се поръча с една или две батерии

Можете да купите триона тук: Преносим електрически трион за рязане на дърва 21V – само за €17,59 (обявената отстъпка е 77%) и доставка от европейски склад (срещу $7,95).

Коментар