Преносим и ефективен – влагоуловител LUKO

Влагоуловителят LUKO е способен да изсмука 12 л вода от домовете ни за едно денонощие

Борбата с влагата в дома има практично решение – т.нар. влагоуловители, или обезвлажнители. Това са достъпни устройства за всяко домакинство, които помагат за намаляване на влагата и мухъла в помещенията и осигуряват по-здравословен начин на живот. Представяме един продукт от тази категория с много добри характеристики и изгодна цена.

Портативният домашен влагоуловител LUKO OL12-BD031A с дренажен маркуч е предназначен за използване в сутерена, банята, спалнята, гаража или всяко друго помещение в дома – сега този уред се предлага само за €89,99 след купон за отстъпка  8JAFGNFB2W в глобалния онлайн магазин Geekbuying, с безплатна доставка от европейски склад.

Влагоуловителят LUKO се мести лесно, благодарение на четирите колела

При определени условия, този практичен уред е способен да премахне до 12 литра излишна влага във въздуха на ден, благодарение на ултра-ефективния си компресор. Така LUKO помага за намаляване на влагата и мухъла в помещенията и предпазва стените и мебелите от щети, които влагата може да причини.

LUKO OL12-BD031A е преносим и многофункционален влагоуловител, оборудван с въздушен филтър и четири колела, които позволяват лесно да го местите и поставяте навсякъде в дома. Функцията за обезвлажняване работи в три режима: интелигентен за ежедневна употреба, непрекъснат за изключително влажни условия и спящ за използване през нощта.

Обезвлажнителят спомага за бързо изсушаване на мокрите дрехи

Предвиден е 24-часов таймер за автоматично включване или изключване на уреда. А вграденият въздушен филтър намалява праха и миризмите, за да улесни бързото изсушаване на мокри дрехи.

За удобство и безопасност LUKO OL12-BD031A е снабден с въртящи се на 360 градуса колела и ергономични дръжки, които заедно гарантират лекота на движение. Налични са 2 опции за дренаж на водата (автоматично и ръчно), както и предпазна ключалка за деца и домашни любимци от неволно нараняване.

Уредът на LUKO може да работи в три режима, в зависимост от влажността в помещенията

Уредът работи безшумно, като използва ултра-тиха компресорна технология с нива на звука под 36dB. Благодарение на това, влагоуловителят няма да нарушава съня ви, когато работи през нощта.

LUKO OL12-BD031A има капацитет от улавяне на 12 л вода на денонощие, а обемът на резервоара за вода е 2 л. Захранва се от стандартно напрежение 220-240V и работи икономично – консумира максимум 200W. Един такъв уред покрива площ от 8-15 кв.м, като пред него циркулира въздушен поток от 120 м³/ч. Тежи 10 кг и има размери 250х220х445 мм.

Ултра-ефективният компресор работи и доста тихо – влагоуловителят е почти безшумен

Можете да купите преносимия влагоуловител тук: LUKO OL12-BD031A Portable Home Dehumidifier – за €89,99 след купон за отстъпка 8JAFGNFB2W от глобалния онлайн магазин Geekbuying и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар