Вселената на Стар Трек вече е онлайн

Фенове и геймъри вече могат да изследват обширната вселена на Стар Трек чрез космически и наземен геймплей, две седмици преди старта на играта. Един от най-големите издатели на видео игри Cryptic Studios обяви отворена бета за компютърната игра Star Trek Online.

Бета версията ще бъде достъпна до 26 януари. Феновете с валидни кодове могат да изследват вселената на Star Trek и да играят първата по рода си масова мултиплейър онлайн ролева игра, съобщи Пулсар ООД.

Развивайки се през 2409 г., като продължение на историята от последния филм, Star Trek Online е снабдена с редица невероятни елементи и ще предложи на новите и старите фенове безпрецедентни приключения. Играчите ще имат възможност да се превърнат във висш офицер от Звездния флот и ще участват в мисии, отвеждащи в дълбините на Космоса, на екзотични планети и дори на борда на други космически кораби.

Star Trek Online предлага пълна персонализация, в която всяка команда на играча към кораба може да бъде променена по вкуса на потребителя – от цвета до конструкцията. В допълнение всеки може да създаде своя собствена раса, както и да избере как да изглежда униформата на аватара му.

Кодът за отворената бета може да се изтегли от официалната уеб страница на Star Trek Online.

Коментар