UNERASER – възстановява изгубени файлове

UNERASER позволява извличане на изгубени данни от логически или физически устройства, както и от дискови изображения (екранна снимка: UNERASER)

UNERASER е олекотено приложение за Windows, което възстановява изгубени файлове, поради различни причини, вкл. форматиране на дискове или изтриване на данни. Помощната програма работи с форматирани HDD и USB флаш устройства, както и с файлови системи NTFS, FAT32 и FAT.

Този практичен инструмент за Windows използва съветник, който предлага помощ стъпка по стъпка през целия процес на конфигуриране, така че дори неопитни потребители няма да срещнат проблеми.

UNERASER позволява извличане на изгубени данни от логически или физически устройства, както и от дискови изображения. Освен това програмата показва информация за името на твърдия диск, размера и датата на последното му форматиране. Можете да опресните списъка само с едно кликване.

Приложението поддържа разширен режим на преглед, който дава бърз достъп до файловете и папките, съхранени в избраното устройство. Можете да преглеждате съдържанието на папките точно както в Explorer, както и подробности за всеки елемент, като име, размер, дата на промяна и атрибут.

В процеса на възстановяване можете да видите оставащото време и скоростта, обработените данни и подробности за регистрационния файл. Можете да спрете процеса на сканиране, да изберете между три опции за възстановяване – възстановяване на дял, възстановяване на том и режим на копиране на данни на друго място, както и да накарате помощната програма да показва изтрити данни.

Тази помощна програма поддържа различни опции за възстановяване
(екранна снимка: UNERASER)

Можете да игнорирате грешките или да спрете процеса на възстановяване, да предложите действие, да създадете първичен дял или разширен (като използвате цялото неразпределено пространство или запазите размера на устройството) и да зададете основния дял като активен.

Освен това програмата ви позволява да създадете папка и да копирате всички данни там или да копирате файловете в основната папка на избраното целево устройство при копиране на данни на друго място, както и да създадете ново устройство с персонализиран размер.

UNERASER разкрива данни за вашите устройства (име, тип, размер и свободно пространство) и ви позволява да поискате устройство с достатъчно свободно място за създаване на образ на диска, да превключите към режим на сканиране на физическо устройство или да активирате задачата за сканиране на физическо устройство, когато има няма достатъчно място за съхранение на дисково изображение.

Можете да настроите типа сканиране по подразбиране (бързо или бавно) и режима на сканиране, а именно създаване на образ на диск, способен да преформатира том и да върне обратно промените (ако е необходимо) или да работи директно с физическо устройство.

Като цяло, UNERASER идва с набор от удобни инструменти, които ви помагат да възстановите форматирани и изтрити дискови дялове, както и данни от отделни файлове.

Даунлоуд: UNERASER

Коментар