Yodot MOV Repair – възстановява повредени видео файлове

Yodot MOV Repair е лесен за използване софтуер, който възстановява повредени видео файлове в няколко стъпки

В дигиталното си ежедневие боравим все повече с видео – можем изключително лесно да създаваме видео клипове със смартфон или камера, да ги редактираме също лесно с някой от достъпните инструменти за тази цел, да ги споделяме в социалните мрежи или с приятели у дома на големия екран.

Независимо дали става въпрос за любителско или професионално видео, нерядко се случва да се повреди някой запис, който много харесваме и не можем да прежалим с лека река. Но това не е фатално, тъй като на пазара има софтуерни инструменти за възстановяване на видео и за един от тях – ефективен, лесен за използване и достъпен като цена MOV Video Repair Tool ще ви разкажем по-надолу.

Yodot MOV Repair е софтуерен инструмент за Windows и Mac компютри, който използва напреднал алгоритъм, за да възстанови повредени видеофайлове в резултат на различни причини. Такива могат да бъдат неправилно използване на камерата, лошо формирани сектори, дефектен фърмуер, компрометирани файлова система или запис за начално зареждане (MBR), грешки при инсталирането или преинсталирането на операционната система и др.

Напреднал алгоритъм и лесно използване

Yodot MOV Repair се е наложил като един от най-популярните инструменти за възстановяване на повредени MOV, M4V и MP4 видео файлове, създадени с професионални камери и други устройства за запис. Технологията, вградена в този софтуер, не модифицира оригиналното съдържание на файла в процеса на възстановяване, като вместо това извлича съдържанието и създава ново, „здраво“ копие на повредения видео файл.

Програмата извлича отделно аудиото и видео кадрите от повредения файл, възстановява ги и след това ги обединява в един нов, работещ видео файл, без да променя по никакъв начин оригиналния файл. Когато новият файл е готов, програмата ви дава възможност да го прегледате, преди да го съхрани в избраната папка на диска. Ако липсват кадри, софтуерът на Yodot ги прескача, за да завърши процеса на възстановяване.

Yodot MOV Repair се отличава също с лесен за използване и интуитивен интерфейс – тя няма да ви затрудни, дори ако сте начинаещ в работата с подобни приложения. Нещо повече, програмата може да възстановява без затруднения MOV, MP4 и M4V файлове с големи обеми, засегнати от най-различни проблеми, вкл. повредени, недостъпни, невъзпроизводими и др.

За да се убедите във възможностите на програмата, можете да си изтеглите демо версията, достъпна безплатно тук: MOV Video Repair Tool за Windows или Mac. Имайте предвид, че не трябва да инсталирате програмата в същата папка, в която е повреден файлът, който искате да възстановите.

Инсталиране на Yodot MOV Repair:

1. Изтеглете инсталационния файл.

2. Пуснете го и натиснете бутона „Next” в помощника за инсталиране.

3. Разгледайте и приемете лицензионното споразумение, като кликнете на „I accept the agreement“.

4. Задайте дестинация, в която да се инсталират файловете на програмата.

5. Натиснете „Next” и след това бутона „Finish” за край на инсталирането.

Имайки тази програма на компютъра си, можете да възстановявате лесно и бързо повредени файлове. Ето как става това:

Възстановяване на видео файл с Yodot MOV Repair за Windows (стъпките за Mac са аналогични):

1. Изберете повреден видео файл, който искате да възстановите.

2. Заедно с повредения файл, изберете и един „здрав“ файл, записан със същата камера, за референция.

3. Натиснете бутона „Repair” за започване на процеса.

4. След като програмата коригира повредения видео файл, тя показва резултата с описание.

5. Прегледайте го и потвърдете успешното възстановяване.

Ако сте доволни от работата на програмата и смятате, че тя ще ви бъде полезна и занапред, можете да я купите – струва $69,95 за единичен лиценз – и да се регистрирате чрез иконата „Register“ в най-горната секция на прозореца за възстановяване.

Активация

Доставчикът на програмата е предвидил два метода за активация, при закупуване на лиценз:

  • онлайн – за мигновена активация, като въведете купения лицензен ключ;
  • офлайн – по електронна поща, като изпратите лицензния ключ на имейл адреса за техническа поддръжка support@yodot.com.

Съвместимост

Yodot MOV Repair е съвместима с всички версии на Windows, които все още се използват, вкл. Windows 10/8.1/8/7/X/Vista и Windows Server 2008, както и на Mac – от 10.5 нагоре. Програмата изисква наличие на 1GB RAM и 50MB свободно дисково пространство, поддържа 32- и 64-битови процесори, най-разпространените файлови системи – FAT 16, FAT 32, NTFS, NTFS 5, exFAT, HFS, HFS+, HFSX – и видеокамери.

Разгледаната програма е част от по-голяма фамилия продукти за възстановяване на файлове Yodot Data Recovery Software, от които се възползват потребители от цял свят, вкл. професионалисти – за възстановяване на Windows и Mac документи, снимки, видео, Outlook файлове и др. Компанията осигурява на клиентите си безплатна техническа поддръжка 24х7.

Коментар