Нови лазерни принтери Brother улесняват печата в офиса

С приложението Brother Mobile Connect потребителите могат да печатат директно от мобилните си устройства без нужда от компютър (снимка: Brother)

Нова серия монохромни лазерни принтери за малкия и средния офис пуска на пазара компанията Brother. Устройствата са проектирани да направят печата по-бърз и по-лесен, съобщиха от производителя

От компактни модели, предназначени за лична употреба, до универсални устройства, отговарящи на нуждите на малкия бизнес – тази нова гама предлага решение за различни работни среди и изисквания с набор от функции за повишаване на ефективността.

Със скорости на печат до 34 страници в минута, автоматичен двустранен печат и голям капацитет на тавата за хартия за до 250 листа, потребителите могат да печатат и копират големи обеми ефективно и без прекъсване.

Принтерите позволяват интеграция с различни устройства и мрежи с поддръжка на безжична и USB свързаност, както и с приложението Brother Mobile Connect. С възможността за изпращане на документи директно към мобилен телефон, таблет или настолен компютър устройствата правят управлението на документи по-ефективно за потребителите у дома, в офиса или в движение.

Серията включва четири модела: HL-L2402D, HL-L2442DW, HL-L2460DN и MFC-L2922DW. Първите два поддържат скорости на печат до 30 стр./мин. едностранно и до 15 стр./мин. двустранно. Имат по 64MB вградена памет и 250 листа входящ капацитет. HL-L2402D разполага с USB свързаност, докато HL-L2442DW предлага Wi-Fi и USB.

Моделът HL-L2460DN печата със скорост до 34 страници в минута едностранно и до 16 стр./мин. двустранно. Има 128MB вградена памет и 250 листа входящ капацитет, разполага с Wi-Fi, USB и Ethernet интерфейси.

MFC-L2922DW идва с голям 8,8 см цветен сензорен екран и интуитивен потребителски интерфейс, което прави устройството лесно за използване и поддръжка. Освен това моделът разполага с функции за двустранен печат и сканиране, NFC свързаност (наред с Ethernet, Wi-Fi и USB) за сигурно удостоверяване и възможност за управление на печата. В допълнение, мултифункционалът работи с тонер касета с голям капацитет – до 5000 страници, което намалява нуждата от честа смяна на консумативи.

MFC-L2922DW идва с 8,8 см цветен сензорен екран и тонер касета с голям капацитет – до 5000 страници (снимка: Brother)

„Днешната работна сила изисква гъвкави и бързи решения, особено след като хибридните и дистанционните работни условия стават все по-разпространени. Нашата цел е да дадем възможност на хората да отпечатват и сканират документи бързо и без усилия, като им спестяваме ценно време за други задачи”, коментира новите продукти Ива Тотева, мениджър „Маркетинг и продажби” в Brother България.

Тя изтъкна приложението Brother Mobile Connect, с което потребителите могат да печатат директно от мобилните си устройства без нужда от компютър. Това допълнително рационализира процеса на печат, като намалява времето за настройка и увеличава продуктивността.

Новата серия монохромни лазерни принтери Brother вече е налична в търговската мрежа у нас от партньорите на производителя. Цените започват от около 230 лв. с ДДС за модела HL-L2402D и стигат до 700 лв. за мултифункционала MFC-L2922DW.

Коментар