realme C67 идва с камера 108MP и тънък корпус

108-мегапикселовата камера на C67 поддържа 3X In-sensor Zoom
(снимка: realme)

Нов модел попълва серията смартфони C на бранда realme. На 6 февруари излиза C67, който подобрява най-продавания продукт на компанията през миналата година – C55.

realme C67 идва с основна 108MP камера. Снимките, направени с нея, са по-ясни от тези на 50MP камера, дори и в детайлите след увеличаване на далечни сгради. Камерата на C67 се очертава като най-добрата с 3X In-sensor Zoom в сегмента.

Очакваният смартфон ще се предлага в два цвята – Sunny Oasis и Black Rock. Новият модел претендира за най-тънкия в сегмента – дебелината на корпуса му е само 7,59 мм.

C67 е първият телефон в своя ценови клас, който премахва пластмасовата скоба около екрана, което е дизайнерско решение, обикновено характерно за флагманските устройства от висок клас, поради сложната им структура.

Моделът е проектиран на база 6-нм чипсет Snapdragon 685 с резултат повече от 330 хил. точки в класацията на AnTuTu. Това ще бъде първият чипсет Snapdragon в серия C.

С известните към момента спецификации realme C67 се очертава като изключително конкурентен продукт в базовия сегмент от пазара. Цената на смартфона все още не е обявена.

Коментар