PlayStation Portal Remote Player – гейминг от разстояние

PlayStation Portal Remote Player има 8-инчов LCD екран и поддържа Full HD 1080p резолюция
(снимка: Sony / A1 България)

Ново устройство за гейминг от разстояние предложи на пазара у нас А1 България. Това е дистанционният плейър PlayStation Portal Remote Player, който не изисква използване на телевизор и e на разположение на преференциални цени за лоялните клиенти на телеком оператора.

PlayStation Portal Remote Player позволява на потребителите да играят любимите си игри, инсталирани на PS5, навсякъде в дома си, без да е необходимо да използват телевизор. Единствено е нужно да разполагат с добра Wi-Fi връзка, чрез която да стриймват съдържанието от основната конзола към PlayStation Portal.

Устройството се явява ергономичен вариант за забавления с PS5 игри, дори и в случаите, когато потребителите не са в помещението с домашния телевизор. Има 8-инчов LCD екран и поддържа Full HD 1080p резолюция и до 60 кадъра в секунда. Функциите на безжичния контролер DualSense, като мигновена обратна връзка и бутони, които се адаптират за нуждите на играта, подобряват гейминг преживяването.

PlayStation Portal Remote Player стриймва съдържанието от основната конзола
(снимка: Sony / A1 България)

Любителите на гейминга сред лоялните клиенти на А1 могат да закупят PlayStation Portal с план за фиксирана услуга на преференциални цени. Устройството се предлага на специални цени за членовете на А1 клуб от 449,99 лева в брой и от 14,99 лева на месец на изплащане за 36 месеца с план за фиксирана услуга от телекома.

Потребителите могат да закупят PlayStation Portal Remote Player в магазините на телекомуникационния оператор и онлайн на A1.bg.

Коментар