AMD разшири обхвата на програмата AMD Advantage

AMD Advantage-сертифицираните системи са проектирани да подобрят игровото изживяване
(снимка: AMD)

Тази седмица AMD разшири програмата AMD Advantage, която дава възможност на производителите на оригинално оборудване (ОЕМ) и системните интегратори да разработят многосегментни настолни компютри и лаптопи за игри в голям обем.

AMD Advantage-сертифицираните системи са проектирани да подобрят игровото изживяване, предлагайки повече функции и възможности. Те включват AMD Radeon графика, AMD Ryzen процесори, AMD интелигентни технологии, AMD Software: Adrenalin Edition и усъвършенстван системен дизайн.

Разширената програма позволява на повече партньори на AMD да разработват системи за игри, които са верифицирани от AMD за производителност. Етикетът на системите AMD Advantage означава, че геймърите могат да разчитат на обещаната функционалност на своите системи, вкл. бързи устройства за съхранение, кратко време за зареждане на игрите и дълъг живот на батерията.

Редица OEM-и и системни интегратори вече разработват нови системи AMD Advantage. Сред тях са ASUS, HP, MiFCOM и PowerSpec. AMD ще продължи да поддържа съществуващата програма AMD Advantage – сега с марката „AMD Advantage Premium”.

Въз основа на множество отзиви от клиенти, AMD ще продължи да работи директно с партньорите си, за да гарантира, че избраните AMD Advantage Premium системи са проектирани и тествани след строг набор от критерии и стандарти, за да осигурят най-добрите възможни гейминг изживявания.

Коментар