А1 добавя безплатна услуга към смартфоните на лизинг

Клиенти на А1 с телефони на лизинг и план Unlimited ще получат карта за мобилен интернет без допълнително заплащане (снимка: CC0 Public Domain)

Абонамент за мобилен интернет без допълнително заплащане с всеки смартфон, закупен на лизинг с план Unlimited от А1, ще даде на клиентите си телеком операторът.

Всеки, който закупи смартфон на лизинг с план Unlimited от А1, ще получи карта за мобилен интернет без допълнително заплащане за целия срок на договора. Предложението е валидно за покупки от сайта и от магазините на оператора до края на февруари, а в кампанията са включени всички налични модели смартфони без значение от тяхната марка и модел.

Допълнителната карта с абонамент за мобилен интернет Surf Special, която ще получат закупилите смартфон на изплащане, е подходяща за поставяне във второ устройство като таблет или друг смартфон. Картата предлага неограничен мобилен интернет в мрежата на А1, а включените мегабайти на максимална скорост на месец са 25 000.

По време на кампанията клиентите на оператора могат да избират от смартфоните на марки като Apple, Samsung, Motorola, Nokia, Xiaomi, TCL, Realme, OnePlus, Honor, A1, Huawei и ZTE. Няма значение какво устройство ще изберат потребителите – това може да е бюджетен модел като Motorola Moto E13, чиято цена започва от 1 лев на месец или някой от флагманите от сериите Galaxy S24 и iPhone 15.

Всички смартфони могат да бъдат закупени на изплащане за 24 или 36 месеца, което дава допълнителна гъвкавост на потребителите. Предложението ще бъде актуално до 29 февруари на A1.bg и в магазините на телекомуникационния оператор.

Освен допълнителната карта с мобилен интернет, всички клиенти, които поръчат смартфон на лизинг с план Unlimited онлайн, ще получат и 1 лев отстъпка от месечна такса на избрания мобилен план, уточниха от А1 България.

Коментар