Смарт часовник с мартеница – технологията среща традицията

Промо офертата на А1 включва емблематични модели смарт часовници Huawei и Samsung заедно с каишка мартеница (снимка: А1 България)

Eмблематични смартфони от марките Huawei и Samsung със специално разработена визия, която съчетава българската традиция с модерните технологии, пуска на пазара А1 България в рамките на кампанията „Смартеница” – първата мартеница за смарт часовник.

Кампанията Смартеница е модерен прочит на една от най-българските традиции по случай 1 март – мартениците. Тя съчетава българската традиция с модерните технологии в стилен и функционален аксесоар за смарт часовници, поясниха от А1. Специално разработената визия на каишките в бяло и червено е вдъхновена от емблематичния дизайн на мартеницата.

В промоционалния период на кампанията от 12 февруари до 12 март 2024 г. всеки потребител може да си закупи смарт часовник от селекцията и да получи специална каишка Смартеница. Във фокуса на промо офертата са емблематичните модели с усъвършенствани функционалности от сериите Huawei GT 4 и GT 3, както и модели от серията Samsung Galaxy Watch 6 и други налични модели от портфолиото на оператора.

„Като вплитаме традицията за носене на мартеница с иновативното в дизайна на смарт аксесоари, ние предоставяме на хората модерен и практичен начин да спазват българския обичай”, сподели Александър Колев, мениджър „Продуктово портфолио и аксесоари” в А1 България.

Клиентите ще имат възможност да си закупят отделно и само каишка Смартеница на цена от 14.99 лв. За свободна продажба са на разположение пет вида персонализирани каишки, пригодени за основните модели умни часовници на пазара, като тези за Samsung и Huawei са с размери 18 мм, 20 мм и 22 мм, а другите два са за Apple 38/40/41 и 44/45/49.

Изключителният аксесоар и промо офертите със смарт часовник могат да бъдат закупени както онлайн от сайта, така и в магазините на А1 до изчерпване на наличностите.

Коментар