Геймплей със 120 fps на сгъваемия Porsche Design Honor Magic V2 RSR

Играта „Asphalt 9: Legends” дебютира на сгъваем смартфон с адаптация към голям екран и подобрена резолюция (снимка: Honor)

Партньорство на технологичния бранд Honor с гейминг експерта Gameloft оптимизира изживяването на сгъваемия смартфон Porsche Design Honor Magic V2 RSR. Потребителите ще получат нова версия на популярното заглавие Asphalt 9: Legends, в която играта е специално адаптирана към големите екрани на сгъваемите смартфони.

Това е и глобалният дебют на геймплей със 120 кадъра в секунда при по-висока резолюция в категорията на сгъваемите устройства. Гейминг изживяването е различно от всичко досега – истински напредък в екосистемата на сгъваемите смартфони, основан на сътрудничество и взаимни иновации.

Стремежът към тънък и лек дизайн при сгъваемите смартфони често е в ущърб на технологичната им производителност и графичен капацитет. Това води до празнина на пазара за създаване на по-модерни гейминг изживявания, коментира Хенри Пан, вицепрезидент на глобални разработки в Gameloft.

„Чрез сътрудничество, което подобрява хардуерната и софтуерна интеграция при сгъваемите устройства, Honor цели да създаде взаимноизгодна екосистема, която предоставя най-модерната технология на потребителите”, сподели Фей Фанг, президент на продуктова линия в Honor.

Съчетаването на опита на Gamelsoft в разработването на игри за мобилни устройства с опита на Honor в интеграцията на софтуер и хардуер в сгъваемите устройства е завладяващо изживяване с Asphalt 9: Legends за глобалните геймъри.

Honor стана първата компания в света, предлагаща геймплей със 120 кадъра в секунда на сгъваем смартфон с Asphalt 9: Legends. С тази кадрова честота мобилните състезатели могат да се възползват от по-плавна графика, която ги потапя в Dragon Race и Festive Sparks, в най-новите сезони на Asphalt 9: Legends и превръща дрифта с луксозни автомобили под северното сияние в реалност.

Всичко това позволява и по-бързо време за реакция на състезателните геймъри, които искат да изпълняват каскади, да карат супер бързо и да профучават покрай конкурентите си по виртуално пресъздадените улици на различни градове по целия свят.

Чрез реконструиране на процеса на изобразяване при мобилните игри, използване на технология за замяна на шейдъри, преобразяване на физически текстури с базирана на графичен процесор технология за реконструкция на очертания и интегриране на възможностите за изобразяване на графики при сгъваемите устройства с изкуствен интелект, Honor и Gameloft пресъздадоха Asphalt 9: Legends.

Играта осигурява на геймърите плавни, висококачествени изображения и ултрабързи времена за реакция, перфектно настроени към голям сгъваем екран за поглъщащо визуално и звуково изживяване.

Оптимизираната версия на Asphalt 9: Legends ще бъде пусната в Google Play за Honor Magic V2 и Porsche Design Honor Magic V2 RSR през февруари 2024 г. Всички потребители на серията Honor Magic V2 ще могат да се потопят в игровото изживяване на сгъваем смартфон за първи път.

Honor Magic V2 е наличен в България на препоръчителна цена на дребно от 3599 лв. с ДДС с 16GB RAM и 512GB памет и се предлага в лилаво и черно. Допълнителни подробности относно глобалния дебют и цената на Porsche Design Honor Magic V2 RSR ще бъдат разкрити скоро.

Коментар