Eb Alto Saxophone – един по-специален саксофон

Този атрактивен саксофон се предлага в два цвята – син и сребрист

Ако търсите саксофон за себе си или просто за подарък на ваш приятел, вероятно ще ви заинтригува едно предложение в глобалния онлайн магазин Cafago. Това е един саксофон със специална изработка и на изгодна цена.

Представяме модела Eb Alto Saxophone – саксофон с тип клавиши 802 и страхотен звук. Специалният модел се предлага сега изгодно на цена от €185,99 с безплатна доставка от европейски склад.

Изработката и гравирането правят Eb Alto много специален саксофон

Саксофонът се отличава с изящна изработка от висококачествен месинг, защитен от ръжда. Правят впечатление и висококачествените кожени подложки, за да свирите лесно и гладко с инструмента. Точните позиции на звуковия отвор осигуряват комфорт за пръстите.

Eb Alto Saxophone е наличен в два цвята: син и сребрист. Несъмнено гравираната шарка прави този саксофон по-специален.

Свиренето със саксофона Eb Alto е леко и приятно, с комфорт за пръстите

Инструментът тежи около 2,5 кг, докато теглото на целия комплект е малко над 4 кг. Пакетът има размери 63,4х28,8х15,6 см. В комплекта освен самия Eb Alto Saxophone са включени още мундщук и капачка за него, почистващ прът и кърпа за почистване, чифт ръкавици, каишка за врата, колан и чанта.

Комплектът, с който се доставя Eb Alto Saxophone до крайните потребители

Можете да купите специалния саксофон тук: Eb Alto Saxophone – на цена от €185,99 в глобалния онлайн магазин Cafago и безплатна доставка от европейки склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар