Интралот печели спортни награди от корпоративно състезание

ИНТРАЛОТ получи няколко награди от участието си в инициативата “Европейски корпоративни игри 2006” – най-голямото корпоративно спортно състезание в Европа. Събитието се проведе за втора поредна година в Атина и в него участваха повече от 130 компании и 2000 участници от 15 европейски страни.
Корпоративният отбор на ИНТРАЛОТ – “ПЛАМЪЦИ” (Flames) спечели Златен медал на баскетбол 3´3 измежду 22 корпоративни отбора, а г-н Димитрис Лефакис, участникът от ИНТРАЛОТ на 10 км бягане, спечели Сребърен медал измежду 40 корпоративни спортисти. Със своето участие в 8 дисциплини с 55 корпоративни спортисти ИНТРАЛОТ повиши състезателния дух и насърчи разведряването на отношенията между международните компании.
ИНТРАЛОТ също така спечели наградата за Най-добър отбор и Най-добро участие на феновете, тъй като много служители на ИНТРАЛОТ подкрепиха ревностно усилията на отбора. Събитието беше идеална възможност за среща с много участници от компании, присъстващи на европейския бизнес пазар.
ИНТРАЛОТ също спонсорира баскетболните игри, защото вярва, че спортът трябва да е начин на живот на международно ниво, и защото свързва растежа и развитието на своите бизнес дейности с насърчаването на корпоративната социална отговорност.

Коментар