Swiitol E6 Pro 6W – лазерен гравир за всеки, без монтаж

Лазерният гравир Swiitol E6 Pro е бърз, прецизен и безопасен за използване

Лесен за използване, прецизен, с широк набор от приложения – това е новият лазерен гравир E6 Pro на Swiitol. Моделът е подходящ за всеки потребител, включително ентусиасти и професионалисти, за гравиране на различни повърхности, както и за рязане.

Скоро след като производителят обяви новия си гравир, глобалният онлайн магазин Cafago пусна Swiitol E6 Pro 6W на атрактивна цена от €189 с купон за отстъпка SKHUN3. Устройството се доставя безплатно от европейски склад в рамките на няколко работни дни. Ето какви възможности предлага E6 Pro:

Интегрираният дизайн позволява незабавно използване на гравира след изваждане от кутията

На първо място ще изтъкнем дизайнът с интегрирана структура, благодарение на който гравирът може да се използва веднага с отваряне на кутията, без монтаж. Цялостната долна рамка на E6 Pro е направена от здрава и лека алуминиева сплав, а водещата релса с двойна ос гарантира, че машината не трепти, когато работи при висока скорост.

Що се отнася до скоростта, тя е доста висока – 36000 mm/min. Работната зона има размери 365×305 мм, а фокусната площ на ултра-финия лазер 455 ±5 nm с оптична мощност 6W е намалена до 0,06×0,06 mm, което означава много висока прецизност при гравиране, с точност до 0,02 мм.

Новият лазер с по-голяма дължина е способен да проникне по-дълбоко при рязане

За да направи конструкцията Е6 Pro по-красива и по-стабилна, Swiitol използва гъвкав верижен кабел, който върви гладко, без оплитане, и така подобрява дълготрайността на проводника. А чисто новата 32-битова дънна платка приема и обработва данните по-бързо.

Е6 Pro може да работи с широко разнообразие от материали – дърво, шперплат, картон, керамика, пластмаса, кожа, алуминий, неръждаема стомана, стъкло, памучен плат и др. Машината е съвместима с популярните приложения за гравиране като LaserGRBL и LightBurn, платформи Windows и Mac, файлови формати NC, BMP, JPG, PNG, DXF и др.

E6 Pro може да работи с широко разнообразие от материали

За по-удобно управление може да използвате мобилното приложение Burnlab за Android и iOS, което е малко по обем и същевременно многофункционално. В допълнение, може да ползвате и различни аксесоари за Swiitol E6 Pro, например за активиране на автофокус и възобновяване на гравирането след изключване на машината, както и панели, ролки, транспортни ленти, пречистватели на въздух и други.

Новият лазерен гравир предлага и подобрения в защитата на потребителя. Капакът на панорамното филтърно стъкло играе важна роля в защитата на очите, като филтрира 97% от ултравиолетовата светлина. Така отпада необходимостта човекът, който работи с устройството, и хората около него да носят предпазни очила.

Второто поколение син лазер на E6 Pro има по-дълъг срок на експлоатация

За целите на безопасността е предвиден бутон за аварийно спиране на E6 Pro. Ако възникне неочаквана ситуация, машината може да бъде спряна по всяко време. Освен това е наличен превключвател за нулиране, както и ограничителен превключвател, които правят гравирането по-безопасно.

E6 Pro се захранва от стандартно напрежение 100-240V AC, 50/60HZ, а изходът е 12V 5A. Приема данни през стандартен интерфейс USB. В комплекта на устройството са включени всички необходими части за незабавно използване на гравира, както и някои аксесоари, а други са достъпни срещу допълнително заплащане.

E6 Pro се доставя в комплект с всичко необходимо за работа, както и с някои аксесоари

Можете да купите новия лазерен гравир тук: Swiitol E6 Pro 6W Laser Engraver – за €189 с купон за отстъпка SKHUN3 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар