SuperMailer – удобен софтуер за имейл бюлетин

Приложението SuperMailer има разбираем и интуитивен графичен потребителски интерфейс
(електронна снимка: SuperMailer)

Разпространението на персонализирани имейли до клиентите е важен инструмент в арсенала на всеки маркетинг специалист. На пазара се предлагат множество услуги и софтуерни приложения за тази цел. Представяме едно семпло и ефективно решение.

SuperMailer е надеждно софтуерно приложение, с което можете лесно да изпращате персонализирани имейли до множество клиенти наведнъж. Процесът на настройка на софтуера е опростен и бърз, след което ще имате достъп до функциите на приложението без много усилия.

SuperMailer идва с разбираем и интуитивен графичен потребителски интерфейс, с приятна хроматична тема. Оформлението е ергономично организирано, с менюта и опции, разположени отстрани за бърз достъп.

Ако работите с различни типове клиенти, или получатели на е-бюлетина, и трябва да изпратите конкретен тип имейл до всяка група, можете да се възползвате от възможността за създаване на множество групи от получатели в SuperMailer.

Приложението ви позволява да изпращате имейли до определена група, като премахва изискването за ръчно избиране на получателите от адресната книга – това ще ви позволи да поддържате пощенските си списъци отделно.

Когато създавате персонализирани имейл съобщения, може да се възползвате от голям набор от инструменти за редактиране на текст, интегрирани в SuperMailer. Можете да изберете размер и тип на шрифта, да форматирате оформлението на страницата, да вмъквате изображения и връзки, да променяте фона и да добавяте сложни таблици към вашите съобщения.

За улеснение, SuperMailer предлага колекция от имейл шаблони за използване във вашите проекти. След като приключите с редактирането на имейл съобщението, можете да го разгледате предварително в окончателния му вид – този, който ще бъде показан на получателите на е-бюлетина.

В заключение, SuperMailer е разбираем и лесен за използване софтуер за потребители, които трябва да съставят и изпращат персонализирани имейли до своите клиенти по креативен, но същевременно организиран и професионален начин.

Даунлоуд: SuperMailer

Коментар