Kingshiper File Converter – конвертор на файлове „всичко в едно”

Kingshiper File Converter е универсален конвертор на всякакви типове файлове
(екранна снимка: Kingshiper File Converter)

Всеки потребител на компютри и мобилни устройства понякога се нуждае от преобразуване на файлове от един формат в друг. Независимо дали става въпрос за конвертиране на мултимедийни файлове за съвместимост с различни устройства или за обработка на PDF и Office документи за по-лесно споделяне, на помощ идва софтуерен инструмент, известен като конвертор на файлове.

Обикновено подобни приложения се специализирани за преобразуване между един или повече формати и за конкретна категория файлове. Но разглежданият тук Kingshiper File Converter е универсален конвертор „всичко в едно”, с който можете да преобразувате всякакви файлове, като така ще си спестите инсталирането на множество приложения.

Kingshiper File Converter съчетава безпроблемно функциите на мултимедиен конвертор и конвертор на Office документи. Приложението може да преобразува видео, аудио и изображения, като същевременно поддържа конвертиране на PDF в документи на Office и обратно.

По отношение на мултимедийните файлове, Kingshiper File Converter включва различни инструменти за конвертиране на видео, които осигуряват съвместимост с някои от най-често срещаните видео файлови формати. Освен конвертиране между различни видове видеоформати, можете също да преобразувате видео в GIF анимации, да извличате аудио от видео или да компресирате видеоклип.

Всички инструменти за конвертиране на медии, без значение дали говорим за видео, аудио файлове или изображения, поддържат както индивидуална обработка на файлове, така и групови операции.

Що се отнася до конвертирането на PDF и документи, Kingshiper File Converter е способен да преобразува PDF формат към Word, Excel, PowerPoint или HTML и TXT формат. Възможни са и преобразувания между различни типове Office файлове.

В заключение, предимството на Kingshiper File Converter е това, че спестява на потребителите необходимостта да търсят и инсталират различни приложения за различни типове файлове, тъй като програмата предлага всичко на едно място.  Това удобство обаче не е безплатно – цените на софтуера започват от $15,99 на месец.

Даунлоуд: Kingshiper File Converter

Коментар