Станете по-ефективни: MS Office 2021 за €15 и Windows 11 за €10 от Godeal24

Търсите страхотни оферти за оригинални софтуерни лицензи на Microsoft на ниски цени? Не търсете повече – Godeal24 Spring Sale е точното място! Вземете доживотен лиценз за Microsoft Office Professional 2021 само за €26,75 от днес.

Office 2021 е най-новият софтуерен пакет на Microsoft с еднократно плащане – вместо базирания в облак 365 абонамент – и включва приложенията Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook и Teams. Можете да използвате тези мощни инструменти за създаване на автобиографии, договори, визуални презентации и други задачи.

За разлика от MS Office 365, който изисква месечен или годишен абонамент, MS Office 2021 е достъпен с еднократна покупка. Без повтарящи се такси или абонаменти ще се радвате на доживотен достъп до пълния пакет от приложения на Office, който закупите.

Най-добра стойност! 62% отстъпка за Microsoft Office! (купон “GG62”)

Надграждането на операционната система обикновено не е евтино, но от днес можете да получите Windows 11 Professional само за €13,55 вместо €199 от Godeal24. Windows 11 Pro увеличава максимално възможностите на вашия компютър, издигайки го на друго ниво по отношение на производителност, сигурност и функционалност.

Windows 11 Pro също идва с подобрена AI мощ! Той е оборудван с Copilot, асистент с изкуствен интелект, който замества Cortana и може да рационализира задачи като промяна на настройките. Windows 11 Pro не е просто операционна система; това е платформа, подходяща за творчество и производителност.

Огромна отстъпка за Windows OS: (купон “GG50”)

Вземете вашия пакет изгодно с 62% отстъпка (купон “GG62”)

До 50% отстъпка за други версии на Windows и Office! (купон “GG50”)

Още софтуерни инструменти на най-добрите цени!

В Godeal24 можете да спестите много време и пари с намалени цени за лицензи на Microsoft, основен софтуер за ИТ сигурност и други компютърни инструменти. Вземете Windows OS и MS Office на най-добрата цена. Насладете се на безпроблемното пазаруване с дигиталната доставка на Godeal24, която изпраща софтуера директно на вашия имейл в рамките на секунди след покупката. С оценка TrustPilot 98% Отличен и 24/7 експертна техническа поддръжка, можете да сте уверени в качеството на продукта, който купувате.

Godeal24 се ангажира с 24/7 професионална техническа поддръжка и доживотно следпродажбено обслужване и уверява, че можете да използвате продукта без проблеми!

Свържете се с Godeal24: service@godeal24.com

спонсорирана публикация