Nanya за пореден път взе награда за техническо съвършенство

Производителят на динамични памети Nanya Technology съобщи, че два от новите продукти за дистрибуторския канал – 50-нм DDR3 SODIMM и DDR3 RDIMM модулите – са получили наградите за техническо съвършенство (Excellence Awards) за 2010 г. на тайванското Бюро за външна търговия.

Наградите се дават от тайванския съвет за развитие на външната търговия (TAITRA), според следните критерии: развойна дейност, дизайн, качество и маркетинг. Всеки награден продукт се отличава с най-високи качества във всяка категория. Паметите Elixir на Nanya  са отличавани с Excellence Award през всяка от последните четири години, съобщиха от дистрибутора Диджи електроникс.

Мобилните памети Elixir DDR3 SODIMM използват 50-нанометрови 2Gbit DDR3 чипове и предлагат до 4GB капацитет, като са напълни съвместими със съществуващите и бъдещите ноутбук платформи. Оборудвани с добре проектиран радиатор, модулите помагат за икономия на енергия от този блок на компютъра с цели 40% и за осигуряване на по-ниска температура във вътрешността на мобилния РС, с което удължават живота на преносимите машини, твърдят от Nanya.

Другият награден продукт са сървърните памети Elixir DDR3 RDIMM, предназначени за ИТ професионалисти, които държат на висока стабилност, ефективност и производителност на изградените от тях сървъри и работни станции.

„Отличията потвърждават целите на компанията да притежава своя независима технология, иновационни развойни дейности и свой бранд”, каза д-р Пей Лин Пай, вицепрезидент по глобални продажби и маркетинг и говорител на Nanya Technology Corp.

Продуктите Elixir последователно печелят наградите за техническо съвършенство на Тайван пред последните 4 години. Общо 5 типа DRAM устройства получават отличието като най-добри.

Коментар