Globul регистрира 3-милионния си абонат

3-милионният абонат на GLOBUL е регистриран в системата на оператора в 18.15 ч. на 21 ноември 2006 г. Това е Таня Григорова на 29 години, рентгенов лаборант от София. Тя е избрала абонаментната програма GLOBUL SMART в представителния магазин на компанията на бул. „Цар Освободител” 14.
Таня Григорова ще получи уникалния шанс да говори безплатно в мрежата на GLOBUL и последен модел 3G мобилен телефон, който ще й гарантира високо качество и неповторим стил при използването на услугите на GLOBUL.  
„Забележително е, че всяка една минута от създаването на компанията през 2001 г. до днес, към семейството на GLOBUL се е присъединявал по един нов абонат. Доверието и лоялността на клиентите, които спечелихме през тези 5 години, са нашите най-голяма гордост и капитал. Те ни задължават и в бъдеще да продължим да изпреварваме нуждите на пазара и да предлагаме качествени услуги на най-добри цени. Днес, GLOBUL остава избор №1 и за новите абонати на пазара и поддържа своя пазарен дял от около 39%”, сподели Танасис Кацирубас, Изпълнителен директор на GLOBUL.
Най-динамично развиващият се мобилен оператор в България достигна своя 3-милионен абонат за изключително кратък период – само година и четири месеца след като броят на клиентите му достигна 2 милиона. Към края на септември 2006 г. абонатите на компанията наброяваха 2 881 499. Операторът отчете и рекордните 193 422 нови клиенти за третото тримесечие на 2006 г. като близо 47% от тях предпочетоха абонаментните програми на GLOBUL.
Бързият ръст на броя на абонатите на компанията се дължи на сериозните инвестиции в повишаване качеството на предлаганите услуги и в разширяването на дистрибуторската мрежа на компанията. 2006 година бе забележителна за GLOBUL и поради приключилия процес на пълна интеграция в системата на COSMOTE Group. Новата корпоративна идентичност на компанията и непрекъснато увеличаващата се популярност на марката GLOBUL също допринесоха за повишаване на пазарното доверие към оператора.  

Коментар