Netgear построи цифров дом в Мултирама

Водещият български IT дистрибутор Солитрон, официален вносител на Netgear за България, съвместно с Мултирама – известната верига магазини за ИТ технологии в Гърция, която присъства и у нас от 2005г., организираха пресконференция на тема "Цифровия дом на Netgear", с която американският прозиводител на маркови мрежови компоненти отбеляза своите първи шест месеца от появата си на българския пазар.
Събитието, част от промоционалния "Месец на Netgear в Мултирама" имаше за цел да запознае присъстващите журналисти с визията на производителя за приложението на цифровите технологии за работа и забавление у дома и в малкия офис, както и "на живо" да бъдат представени някои от продуктите на Netgear.
Netgear избра да представи своите нови продукти в магазина на Мултирама в София, като по този начин демонстрира желанието си да разшири сътрудничеството си с водещи търговски вериги, чрез които да стигне до възможно повече клиенти на местния пазар.
"Netgear е производител с фокус върху точно определени пазарни сегменти, както и с много ясни цели за бъдещето – черта, по която ние – Солитрон и Netgear много си приличаме" – разясни Стефан Димитров, Директор Маркетинг в Солитрон. "Това е марка, която внедрява технологиите от корпоративния клас в продукти за средния и ниския клас и то на актуалните за този сегмент цени – факт, който поставя Netgear на челни позиции в световен мащаб. Нашата цел, съвместно с Мултирама, е това послание да стигне и до повече български клиенти, които все още не познават Netgear" – допълни той.
„Мултирама има желанието да представя в своята верига магазини само високо-технологични марки. Сътрудничеството с Netgearдемонстрира на клиентите ни стремежа на Мултирама да представя бъдещето на технологиите днес”  – каза по повод на партньорството г-жа Катя Миланова, Маркетинг мениджър на веригата в България.
"Цифровият дом на Netgear" е на разположение на посетителите на магазин Мултирама до 9 декември 2006 г., където те ще могат да се запознаят с голяма част от продуктовата гама на производителя, лично да се уверят във високото качество на изделията и да се възползват от текущите промоции.
Мултирама е една от водещите вериги в Гърция с над 76 магазина и е част от веригата компании Germanos. Наскоро Мултирама отбеляза своята първа успешна година на българския пазар. Компанията е направила инвестиции за над 1 млн. евро, а до края на 2006г. се очаква нетните приходи от продажби да достигнат 3 млн. евро, както и отварянето на нови магазини. Мултирама предлага на своите клиенти компютри, лаптопи, дигитални камери и много други високо технологични продукти.

Коментар