vivatel “изби рибата” с план за 1000 безплатни минути

Коледна промоция с безплатни до 1000 минути и 500 SMS-а в мрежата си с всяко презареждане стартира vivatel за всички нови клиенти на предплатената услуга. Предложението “Бонуси безкрай” е валидно за пакети на цена 7.99 лв. с включени 10 лв. време за разговори и активирани в периода до 31 декември т.г.
Новата промоция на vivatel дава възможност на всеки, който активира предплатената услуга по време на празниците, да получава непрекъснато бонуси под формата на мобилни услуги в мрежата на оператора.
При зареждане на ваучер от 10 лв., с включено време за разговори на стойност 10 лева, клиентите получава бонус от 500 безплатни SMS-а, а ваучерът от 20 лева носи бонус от 500 безплатни минути. Презареждането на картата с 50 лева гарантира огромния бонус от 1000 безплатни минути и 500 SMS-а.
Бонусите ще се получават с всяко ново зареждане на ваучер, през целия период на активност на предплатената карта. Всички клиенти, които активират своя предплатен пакет до 31 декември, ще получават бонусите при всяко следващо зареждане на своята карта, без ограничения.
„С промоцията нашите клиенти ще имат възможност да поздравят най-близките си хора абсолютно безплатно”, каза директорът „Продукти и услуги” на vivatel Гари Радклиф.
Както при останалите тарифи на vivatel, клиентите ще ползват безплатна гласова поща и тарифиране на секунда, с първоначална минимална продължителност на разговорите 30 секунди.

Коментар