Transcend добавя бърз еSata твърд диск

Transcend обнови 3,5-инчовите външни дискове с бърз eSATA модел. Устройството се отличава и с ефективна охлаждаща система, която подобрява отказоустойчивостта.

StoreJet 35U разполага както с USB 2.0 връзка, така и със супербърз eSATA интерфейс. С удобството да има и двата вида комуникация  с компютъра, външният сторидж не само осигурява възможно най-добра производителност, но и максимална съвместимост с всички видове съвременни РС, съобщиха от дистрибутора Диджи Електроникс.

Докато повечето 3,5” външни дискове са уязвими откъм загуба на данни и откази поради прегряване, StoreJet 35U остава хладен и стабилен и при дълга работа, благодарение на вградената охлаждаща система с тих 80-мм вентилатор.

С все по-голяма популярност се ползва обявеният наскоро StoreJet 35T, който има само USB 2.0 интерфейс. Устройството е снабдено с TurboHDD USB технология за по-бърз трансфер на данни по най-популярния канал за връзка, като скоростите на четене нарастват от 33MB/s на средно 42MB/s.

Външните дискове с 3,5” формат на Transcend разполагат със съвременни функции за пестене на енергия. Още стойност добавя безплатният StoreJet Elite софтуер за интелигентен бекъп и защита на данните, който всеки клиент на компанията може да изтегли, попълвайки серийния номер на закупения продукт.

Всички Transcend StoreJet външни дискове са напълно съвместими с Windows 7. StoreJet 35U се предлага с капацитети 0GB, 500GB, 1TB и 1,5TB, докато StoreJet 35T е достъпен във варианти с 1TB и 1,5TB.

по темата: „Transcend добавя бърз еSata твърд диск”

добавете коментар...

  1. TechNews.bg

    StoreJet 35U се предлага с капацитети 0GB, 500GB, 1TB и 1,5TB, докато StoreJet 35T е достъпен във варианти с 1TB и 1,5TB.
    Капацитет от 0GB не е много използваем 😉

Коментар