Microsoft Office 2021 от €15 и Windows 11 с 90% отстъпка: Априлска разпродажба в Godeal24

MS Office е вездесъщ в света на бизнеса и е почти невъзможно да се справите със задачите си, без да използвате някоя от неговите версии. Проблемът е, че пакетът може да бъде доста скъп. Но има и добрата новина – можете да получите лицензи за Microsoft Office и Windows на атрактивни цени по време на Априлската разпродажба на Godeal24

Доживотен лиценз за Microsoft Office Professional 2021 се предлага само за €25,25 (вместо за €299) и покупката не изисква купон. Microsoft Office Pro 2021 включва основни инструменти за продуктивност и се доставя на еднократна цена за цял живот – кажете сбогом на повтарящите се абонаментни такси за Microsoft 365. Този пакет от приложения съдържа всичко необходимо, за да се справите с ежедневните задачи с финес. Можете лесно да създавате зашеметяващи документи и привлекателни презентации, да анализирате данни, да управлявате имейли и др.

Ако бюджетът ви не е достатъчен, за да купите Office 2021, вземете под внимание пакета Microsoft Office Professional 2019 – той се продава само за €19,99. Това е еднократна покупка, която ви позволява да инсталирате програмите на един компютър с Windows и да ги използвате у дома, на работа или по време на път.

Вземете Microsoft Office с 90% отстъпка от първоначалната цена без купон

Ако искате най-модерната операционна система на Microsoft с още повече функции, трябва да вземете Windows 11 Professional. Обикновено тя струва €199, но сега можете да я получите само за €13,25 по време на Априлската разпродажба на Godeal24! Създадена за повишаване на продуктивността, Windows 11 Pro предоставя несравнимо компютърно изживяване, обогатено с най-новите инструменти и приложения. Включвайки нови функции, захранвани от изкуствен интелект, като Windows Copilot, който помага при управлението на различни задачи, Windows 11 Pro рационализира работния процес ефективно, като организира и диференцира вашите данни. Това е добра възможност да надстроите системата и софтуера си на разумна цена.

Оферта за ограничено време! Купете оригинални Windows ключове от €6

Вземете ценово-ефективни пакети с 62% отстъпка (купон “GG62“)

До 50% отстъпка за Windows и Office! (купон “GG50“)

Още софтуерни инструменти за РС на най-добри цени!

В Godeal24 можете да спестите много време и пари с намалените цени за лицензи на Microsoft, основен софтуер за ИТ сигурност и други компютърни инструменти. Вземете Windows OS и MS Office на най-добрата цена. Насладете се на безпроблемното пазаруване с дигиталната доставка на Godeal24, който изпраща софтуера директно на вашия имейл в рамките на секунди след покупката. Плюс това, с оценка TrustPilot 98% Отличен и 24/7 експертна техническа поддръжка, можете да сте уверени в качеството на продукта, който купувате.

Godeal24 обещава 24/7 професионална техническа поддръжка, доживотно следпродажбено обслужване и, че можете да използвате продукта без проблеми!

Свържете се с Godeal24: service@godeal24.com

спонсорирана публикация