Смартфони от среден клас с до 80% отстъпка предлага А1

А1 предлага избор между среден клас смартфони Motorola, Xiaomi, Honor и Samsung с до 80% отстъпка (снимка: А1 България)

Пролетна селекция смартфони от среден клас с до 80% отстъпка през април предложи А1 България. Настоящи или нови клиенти на телеком оператора могат да избират между смартфони от среден клас на Motorola, Xiaomi, Honor и Samsung.

Цените на устройствата стартират от 19,99 лева в брой и се предлагат с планове Unlimited, които са с промоционални месечни такси. Клиентите, взели нова или преподписали съществуваща мобилна услуга за планове Unlimited M, L и Ultra, ще получат промоционална отстъпка от 50% за първите шест месеца на договора. В пролетната селекция са включени Motorola G54, Xiaomi Redmi Note 13 5G, Honor Magic5 Lite, Samsung Galaxy A35 и Samsung Galaxy A54 5G, които могат да се купят с до 80% отстъпка през април.

Motorola G54 предоставя 6,5-инчов Full HD+ дисплей и съотношение на страните 20:9, което позволява на притежателя му да вижда повече от съдържанието на екрана, без да се налага да скролва толкова много. Въпреки големия екран обаче, Motorola G54 е създаден с удобен за ръката дизайн. Смартфонът разполага и с озвучаване от Dolby Atmos, подобрения в баса и вокалите, както и големи стерео говорители. По време на пролетната кампания на А1 моделът се предлага със 71% отстъпка на цена от 19,99 лева в брой с план Unlimited.

Motorola G54 има 6,5-инчов Full HD+ дисплей и съотношение на страните 20:9
(снимка: А1 България)

Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256 GB е още един смартфон, който тази пролет идва с 80% отстъпка от А1. Устройството се предлага на достъпната цена от 29,99 лева в брой с план Unlimited от А1. Xiaomi Redmi Note 13 впечатлява с ултратънък страничен панел за удобство при държане в ръка и по-малко тегло спрямо предходния модел. Сред отличителните му характеристики е и силно реагиращото сензорно управление с 240Hz честота на семплиране. По този начин по време на гейминг или друга натоварваща дейност този смартфон осигурява плавни движения от професионален клас.

Xiaomi Redmi Note 13 осигурява плавни движения от професионален клас
(снимка: А1 България)

Honor Magic5 Lite е смартфонът, който може да издържи до 3 дни с едно зареждане. Това е благодарение на мощната батерия от 5100 mAh и възможността за пестене на енергия с интелигентно решение от Honor. Само с 30 минути бързо зареждане от 40W и този 5G смартфон може да осигури продължително гледане на видеоклипове до 12,5 часа. Освен обещание за издръжливост, Honor Magic5 Lite допринася и за грижата за зрението. С усъвършенствана 1920 Hz високочестотна PWM технология за затъмняване, очите винаги ще бъдат защитени при слаба светлина. През април смартфонът може да бъде закупен от А1 за 49,99 лева в брой с план Unlimited.

Honor Magic5 Lite може да издържи до 3 дни с едно зареждане
(снимка: А1 България)

С висок рейтинг EAL5+ платформата за сигурност Samsung Knox Vault, с която Samsung Galaxy A35 е снабден, помага за защита на личните данни. Тя се състои от различни механизми за сигурност, които предпазват чувствителните данни от злонамерени софтуерни. Освен това, актуализациите на операционната система и поддръжката на софтуера за сигурност са гарантирани за до 5 години. Смартфонът се предлага с 57% отстъпка по време на пролетната кампания на А1 за 149,98 лв. в брой с план Unlimited, като през април клиентите могат да го закупят и в комплект с Galaxy Fit 3 и слушалки ttec MODE.

Samsung Galaxy A35 защитава личните данни с различни механизми за сигурност
(снимка: А1 България)

Samsung Galaxy A54 5G 128GB е още едно устройство, което е част от пролетната селекция на А1 и се предлага при атрактивни условия от 259,99 лв. в брой с план Unlimited, с 43% отстъпка от стандартната цена. Смартфонът идва в свежи цветове със стилен дизайн и първокласно стъклено покритие на панела. Устройството предлага висококачествени видеоклипове с функции за автоматично кадриране и автоматичен фокус, както и усъвършенстван сензор за снимки в нощен режим. Друга опция на камерата е функцията Object Еraser – вместо да търси момент за перфектния кадър, потребителят може да снима веднага, а след това да премахне излишните обекти.

Samsung Galaxy A54 5G идва с първокласно стъклено покритие на панела
(снимка: А1 България)

През целия април потребителите на телекома могат да вземат своето устройство от магазините на А1 и от сайта на a1.bg в брой или на изплащане за 36 месеца с план Unlimited.

Коментар