Показват LTE пред българска аудитория

Потребителите в България ще могат да видят демонстрация на технологията LTE, която според повечето анализатори е бъдещето на мобилната комуникация.

Следващата седмица Нокиа Сименс Нетуърк ще разкрие у нас потенциала на LTE. Дитер Ангерер, изпълнителен директор на компанията за България, ще обясни основните характеристики на технологията, а серия от демонстрации ще онагледи на живо предимствата на LTE.

LTE осигурява изключително бърза скорост, ефективност и висока надеждност на връзката. Именно бързата и качествена връзка са решаващи във време, в което интернет се превръща в основен източник на информация, забавление и средство за общуване, когато връзките и браковете чрез интернет са нещо обичайно, а виртуалният живот е почти толкова колоритен, колкото и реалния, посочиха от Нокиа Сименс Нетуърк.

Мобилните оператори са изправени пред сериозни предизвикателства, които изискват бързо и качествено решение, за да отговорят на нарастващото търсене и високите изисквания на потребителите. Повечето експерти виждат решението в LTE технологията, която освен всичко друго увеличава широколентовия достъп до слабо населени и отдалечени райони.

Нокиа Сименс Нетуърк ще демонстрира технологията в софийския си офис на 3 февруари.

Коментар