За 1 май: Windows 11 и Office 2021 на цени от €10 – само в Keysfan

Когато става въпрос за работа, пакетът Microsoft Office Pro Plus 2021 предлага пълния арсенал от приложения, от които се нуждаете, за да се справите с всяка задача от текстообработка до анализ на данни. Можете да получите доживотен достъп до Microsoft Office и Windows на намалена цена в специална кампания за Деня на труда Keysfan Labor Day Deal.

Доживотният лиценз за Microsoft Office Professional 2021 започва от €27,75 (вместо €299). MS Office Pro Plus 2021 включва най-новите версии на основни приложения като Word, Excel, PowerPoint и Outlook, пълни с функции, които ще ви помогнат да работите по-интелигентно и по-лесно. Освен това няма да се притеснявате за абонаментни такси. Microsoft Office Professional 2019 също се предлага на най-ниската си цена за тази година – само €19,99 с доживотен лиценз, което е чудесно за потребителите с малък бюджет.

Доживотен лиценз за Microsoft Office от €15

Надграждането на вашата операционна система е чудесен начин да дадете на стария си компютър част от възможностите на по-нова машина. Сега можете да получите Windows 11 Professional само за €13,45 (вместо €199) от Keysfan. С нови AI функции, като Windows Copilot, който ви помага да навигирате в различни задачи, Windows 11 Pro ще ви позволи да организирате по-ефективно и рационално вашия работен процес. Осигурете на себе си или на екипа си безпроблемна интеграция и най-новите функции на Windows на намалена цена, която е актуална за ограничен период от време.

Доживотни Windows ключове от 6!

Вземете изгодно пакети с 62% отстъпка (купон: BKS62)

50% отстъпка за други версии на Windows и MS Office (купон: BKS50)

Практични софтуерни инструменти

Keysfan работи на пазара от няколко години, като винаги поддържа концепцията за клиента на първо място и предлага най-добрите продукти и услуги. За да подобри потребителското изживяване, процесът на пазаруване на Keysfan е прост и лесен за работа. След плащане кодът за активиране на софтуера и подробните инструкции за инсталиране ще бъдат изпратени до вашата пощенска кутия в рамките на няколко минути. Ако в процеса на инсталиране и използване на продуктите възникнат въпроси, можете да се свържете по всяко време с професионалния екип за обслужване на клиенти, който е онлайн 24/7 (имейл за контакт: Support@Keysfan.com). Ако искате да научите повече за Keysfan, можете да влезете в уебсайта на доставчика чрез горните връзки.

спонсорирана публикация