Motorola Edge 50 Pro в комплект с камера за видеонаблюдение от A1

Motorola Edge 50 Pro разчита на мощен процесор Snapdragon 7 Gen 3 и дисплей Super HD
(снимка: А1 България)

Новият смартфон Motorola Edge 50 Pro вече е наличен в търговската мрежа на А1 и онлайн в електронния магазин на A1.bg. Моделът се предлага на специални цени, в комплект с камера за видеонаблюдение AQARA Home Camera E1. Устройството може да се купи с двугодишен план Unlimited Ultra срещу 629,99 лева в брой или на лизинг срещу 30,50 лева на месец.

Motorola Edge 50 Pro разполага с мощен процесор Snapdragon 7 Gen 3 и дисплей Super HD (1220p). Благодарение на бързата честота на опресняване от 144 Hz, превключването между различните игри и приложения е плавно и безпроблемно. Смартфонът е снабден с тройна задна камера (50MP + 13MP + 10MP) и 50-мегапикселова селфи камера.

Моделът е изработен от естествени материали и с удобни за хващане в ръка извивки, има красив дизайн на задния панел от веган кожа, който се предлага в няколко цвята – „Черна красота”, „Луксозно лилаво” и „Лунна перла”. Със своя дисплей с извити краища без рамка, моделът създава удобно и естествено усещане при хващане в ръка.

Заснемането на движещи се обекти е лесно с Motorola Edge 50 Pro. Благодарение на адаптивната стабилизация и Photo Enhancement Engine, качеството на кадрите остава високо. С помощта на изкуствен интелект устройството разпознава движенията по време на снимане и регулира нивото за оптимален резултат.

Освен това моделът разполага с по-големи пиксели за добри снимки и през нощта, а новият режим на дълга експозиция позволява заснемане на обекти като водопади и светлинни пътеки без нуждата от професионална камера.

Новата Motorola Edge 50 Pro идва в комплект с домашна камера за видеонаблюдение Aqara Camera E1 онлайн или в магазините на А1
(снимка: А1 България)

С най-бързото TurboPower зареждане досега, собствениците на този смартфон могат да получат енергия за деня след само 4 минути зареждане при 125 W. Мощната батерия от 4500 mAh осигурява до 40 часа заряд, а моделът идва и с възможност за бързо безжично зареждане TurboPower 50W.

При закупуване на Motorola Edge 50 Pro от А1 клиентите ще получат смарт камера AQARA Home camera E1 за интелигентно управление и сигурност в дома. Тя работи със стабилна Wi-Fi 6 връзка и разполага с power-off памет за възстановяване при непредвидени ситуации като спиране на тока.

Камерата има възможност за 360-градусово следене и заснема всеки момент с висока 2K резолюция. Режимът за нощно виждане и двустранното аудио също са част от функциите на тази смарт джаджа.

Коментар