Българско издание на Lotusphere през март

"Комуникации и съвместна работа без граници" е обединяващата тема на предстоящата в София конференция "Lotusphere Comes to You 2010". Тя се провежда за четвърта поредна година като локално продължение на най-престижната конференция в областта на решенията за комуникации и съвместна работа – Lotusphere.

На 25 март в Рейнбоу Плаза ще се съберат мениджъри от малки и големи компании, които искат да постигнат по-добри бизнес резултати, клиенти и партньори на Lotus Software, както и на конкурентни платформи, търсещи по-висока възвръщаемост на инвестициите.

Очакват се също ИТ лидери, разработчици, системни инженери и архитекти, анализатори, представители на академичната общност и журналисти, които се интересуват от софтуерните решения за продуктивност, съвместна работа и комуникация, съобщиха от организатора на конференцията – IBS България.

Лекторите ще представят последните новости от Lotus Software и IBM Websphere Portal. Акценти на събитието ще бъдат личната и организационна продуктивност, бизнес ползите от използването на "Social Software" за организацията, алтернативите при избор на цялостна корпоративна платформа за съвместна работа и съкращаването на разходи за лицензи и поддръжка.

Участието в "Lotusphere Comes To You 2010" е само с покани. Изисква се потвърждение на поканата, уточниха организаторите. Сайтът на събитието приема и заявки за покани.

Миналогодишната конференцията се проведе на 19 март в столичния хотел Хилтън. Най-често употребяваните думи по време на събитието бяха социален софтуер, обединени комуникации и колаборация, екипна работа, комуникация и висока производителност.

През януари тази година в Орландо, Флодира се състоя глобалната конференция Lotusphere 2010. Поредното 17-то издание на форума премина под мотото "Lotus Knows Why, Lotus Knows How!".

Коментар