Ender 3 V3 KE – компактен и бърз 3D принтер

Ender 3 V3 KE е компактен и бърз 3D принтер с множество функции за качествен печат

3D принтерите постепенно се превърнаха в масов продукт, благодарение на достъпните цени за устройства с респектиращи възможности. Всеки – от начинаещ любител до професионалист – може да си позволи съвременен 3D принтер, който ще отговори на нуждите му. Представяме днес един отличен модел от реномиран бранд на привлекателна цена.

Creality Ender 3 V3 KE e компактен и бърз 3D принтер, който ще посрещне творческите нужди на широк кръг потребители с множество функции. Моделът се предлага в момента изгодно за €239 след купон за отстъпка SVXFK3 в глобалния онлайн магазин Cafago с безплатна доставка от европейски склад.

Ender 3 V3 KE има здрава и стабилна конструкция за прецизен, плавен 3D печат

3D принтерът тежи 7,8 кг и печата модели с размери до 220x220x240 мм с максимална скорост до 500 мм/с, като ускорението е 8000 мм/с². Устройството работи с всички видове нишки, вкл. Hyper PLA и PETG, както и ABS, TPU (95A) и ASA, според предпочитанията за конкретните задачи.

Ender 3 V3 KE използва здрава и прецизна линейна релса по оста X за плавни движения. Тя е изработена от издръжлива стомана и включва сачмени лагери с коефициент на триене 0,04, което означава, че движенията на релсата са по-прецизни, стабилни и плавни. В допълнение, конструкцията включва двойни линейни валове по оста Y и двойни винтове по оста Z.

Ender 3 V3 KE се отличава с компактни размери и тегло от само 7,8 кг

Този 3D принтер е оборудван с 60-ватов керамичен нагревател, който е в състояние напълно да стопи нишките по време на високоскоростен печат, без никакви проблеми. Биметална термопреграда, изработена от медна и титанова сплав, предотвратява термичното приплъзване, а медната дюза позволява 3D печат на модели при температури до 300 °C.

Ender 3 V3 KE разчита на двойни вентилатори за бързо охлаждане на отпечатваните модели. От двете страни на печатащата глава има вентилатори, които бързо и равномерно охлаждат отпечатаните секции на модела от двете страни. Принтерът използва оптимизиран екструдер с директно задвижване “Sprite”. Оборудван е с тиха, 32-битова дънна платка.

Ender 3 V3 KE печата 3D модели с максимална скорост 500 мм/с

Устройството поддържа автоматично нивелиране “със свободни ръце”. Интелигентни алгоритми като Input Shaping и Motion Advance осигуряват по-добро качество на печат. Параметрите на печата се наблюдават на 4,3-инчов цветен сензорен екран с интуитивна лента с менюта, а Z-отместването и автоматичното нивелиране се извършват с едно кликване.

Ender 3 V3 KE работи под управление на Creality OS с отзивчив потребителски интерфейс и синхронизиране на данни и команди с компютър, смартфон и облак в реално време. Принтерът може да се управлява и наблюдава дистанционно през Wi-Fi чрез смартфон приложение Creality Cloud App или от компютър с помощта на Creality Print. На практика можете да печатате отвсякъде и по всяко време – от облака, от компютър или от USB устройство.

Ender 3 V3 KE приема задачи от смартфон през облака, от компютър или от USB устройство

Отзивчивият сензорен интерфейс Smart UI разполага с интуитивна лента с менюта. Можете да се наблюдавате визуализацията на отпечатвания модел в реално време. Графики с параметрите на печата са достъпни по всяко време, както и предупреждения и информация за печата директно на мобилния телефон или компютъра.

В облака Creality Cloud е налична библиотека от безплатни модели за печат, а Creality Print предлага шаблони за нарязване, които спестяват време на потребителите на Ender 3 V3 KE. В допълнение, с помощта на Creality Print или Creality Cloud можете да управлявате онлайн група от няколко принтера, използвайки компютър или смартфон.

Ender 3 V3 KE предлага желаните скорост и качество за 3D печат на достъпна цена

Можете да купите 3D принтера изгодно тук: Creality Ender 3 V3 KE 3D Printer – за €239 след купон за отстъпка SVXFK3 в глобалния онлайн магазин Cafago с безплатна доставка от европейски склад.

Коментар