iPad Air и iPad Pro вече се предлагат у нас от А1

Таблетите iPad Air и iPad Pro на Apple са тънки и леки, с мощни чипове
(снимка: А1 България / Apple)

Обявените наскоро от Apple таблети iPad Pro и iPad Air вече се предлагат у нас от А1 България. Новите модели са достъпни в брой или на изплащане с план от телеком оператора.

iPad Pro идва с елегантен, тънък и лек дизайн, Ultra Retina XDR дисплей с ProMotion и бърз M4 чип с мощни AI възможности. iPad Air пристига с изцяло обновени размери на дисплея – 11 и 13 инча, М2 чип с висока производителност и редица подобрения.

И двата модела се предлагат от Apple без зарядно устройство в кутията, а клетъчните версии идват с модерния стандарт за вградена eSIM карта и не разполагат със слот за физическа такава.

В допълнение, А1 ще предлага и последния модел Pencil Pro, който позволява на потребителите да осъществят идеите си по нов начин, чрез жестове за управление и създаване на съдържание.

iPad Pro идва с изключително висока производителност и AI възможности
(снимка: А1 България / Apple)

iPad Pro – характеристики и цена

Дисплей и чип: iPad Pro предлага избор между 11 и 13-инчов Ultra Retina XDR дисплей с най-съвременната тандемна OLED технология, която осигурява забележително визуално изживяване. Устройството е оборудвано с най-новия и мощен М4 чип на Apple, който предоставя изключителна производителност и подобрени възможности за изкуствен интелект.

Камера: Обновената система на камерата осигурява още по-голяма гъвкавост заедно с четирите микрофона със студийно качество. Потребителите могат да снимат, редактират и споделят съдържание – всичко това на едно устройство.

По-бърза безжична връзка: Освен 5G новият iPad Pro поддържа и Wi-Fi 6E, което осигурява до 2 пъти по-висока производителност от предходното поколение.

iPad Pro идва в цветове Silver и Space black, с избор между 256GB, 512GB, 1TB и 2ТB памет. iPad Pro се предлага на цени от 114,99 лв. на месец за 24 месеца с план Surf M за 11-инчовия модел и 143,99 лв. за 13-инчовия със същия план, като може да бъде поръчан от онлайн магазина на A1.bg.

iPad Air пристига с изцяло обновени размери на дисплея – 11 и 13 инча
(снимка: А1 България / Apple)

iPad Air – характеристики и цена

Дисплей и чип: Обновеният iPad Air идва с два изцяло нови размера на дисплея – 11 и 13 инча. Моделът е снабден с мощен М2 чип, който се отличава с по-бърз 8-ядрен процесор и 10-ядрен графичен такъв, множество подобрения и огромен скок в производителността спрямо предходното поколение.

Камера: Предната Ultra Wide 12MP камера вече е разположена по хоризонталния ръб на устройството, което го прави идеално за видеоразговори. Тя е снабдена и с Center Stage, който използва машинно обучение (ML), за да държи автоматично всички в зрителното поле.

По-бърза безжична връзка: Подобно на Pro версията, новият iPad Air също поддържа Wi-Fi 6E и 5G свързаност.

Наличен в 4 зашеметяващи цвята, iPad Air предлага избор от 128GB, 256GB и 512GB памет. Устройството е на цени от 67,50 лв. на месец за 24 месеца с план Surf M за 11-инчовия модел и от 87,50 лв. за 13-инчовия със същия план, като може да бъде закупено както във физическите магазини на А1, така и в електронния магазин A1.bg.

Pencil Pro предлага още повече възможности за творческа изява на потребителите
(снимка: А1 България / Apple)

Pencil Pro – съвместимост и цена

Съвместим и с iPad Pro, и iPad Air, новият Pencil Pro предлага още повече възможности за творческа изява на потребителите, благодарение на разширените функции, включително жестове като въртене, стискане и хаптика. Pencil Pro е достъпен онлайн на A1.bg за 309,99 лв.

Коментар