А1 приема поръчки за Motorola Edge 50 Ultra

Motorola EDGE 50 Ultra е първият смартфон с камера и дисплей, одобрени от Pantone
(снимка: А1 България / Motorola)

Най-усъвършенстваният смартфон на Motorola досега – моделът Edge 50 Ultra, вече е наличен за предварителни поръчки в онлайн магазина на A1.bg. Устройството идва с обновен дизайн, най-добрата камера с увеличение на Motorola и изключително бързо зареждане.

Новият Motorola Edge 50 Ultra се предлага от А1 в комплект с безжични слушалки Moto Buds+ в цвят Forest Grey от 15-и до 31-ви май – в брой или на изплащане с мобилен план, уточниха от телеком оператора.

Какво е новото в Motorola Edge 50 Ultra?

Дизайн и цветове: Motorola Edge 50 Ultra се отличава с балансиран дизайн, „безкраен” дисплей със симетрични извивки и естествено усещащи се материали – гръб от веган кожа и корпус от истинска дървесина. Устройството се предлага в три цвята – Nordic wood, Forrest grey и Peach fuzz, който е цветът на Pantone за 2024 г.

Производителност и батерия: Новият флагман на Motorola e захранван от процесор Snapdragon 8s Gen 3 и работи под управление на операционна система Android 14. Моделът разполага с батерия 4500 mAh, до 50W безжично и 125W TurboPower зареждане, което осигурява необходимия заряд за деня в рамките на едва 4 минути.

Камера: Интелигентната система от камери от професионален клас се състои от 50MP основна, 50MP ултраширокоъгълна и нова 64MP 3x телефото камера. Благодарение на вградения механизъм за подобряване на снимките – moto AI – и усъвършенствания хардуер, камерата заснема качествени снимки и видеоклипове.

Motorola Edge 50 Ultra се предлага от А1 в комплект с безжични слушалки Moto Buds+
(снимка: А1 България / Motorola)

Motorola EDGE 50 Ultra е първият смартфон в света, чиято камера и дисплей са одобрени от Pantone. За тази цел устройството е отговорило на редица критерии за оценка и класификация, като автентично наподобява пълната гама от реални цветове на Pantone. Това означава, че заснетото с камерата или онова, което се изобразява на дисплея, наистина отговаря на широкия спектър нюанси на цвета на човешката кожа.

Освен това Motorola Edge 50 Ultra има водоустойчив дизайн и изключително здрава изработка, състояща се от прецизно изрязана алуминиева рамка и дисплей Corning Gorilla Glass Victus.

Смартфонът Motorola Edge 50 Ultra идва с 1TB вградена памет и 16GB RAM и вече е наличен за предварителни поръчки на сайта на А1.bg за 1279,99 лв. в брой с план Unlimited Ultra или 61,99 лв. на месец за 36 месеца със същия план, в комплект с Moto Buds+ Forest Grey до 31-ви май.

В комплект със слушалки Moto buds+

Безжичните слушалки Moto buds+ са лесни за настройване и управление, възпроизвеждат звук със студийно качество до 8 часа в една сесия и до 38 часа при напълно заредена кутия. Слушалките са подсилени със Sound by Bose, както и Dolby Head Tracking за потапящо звуково изживяване. А дизайнът с водоотблъскващо покритие предпазва слушалките от повреда при евентуално напръскване или разливане на течност.

Коментар