Конференция в София събира гилдията на дигиталния маркетинг

Новите стратегии и тенденции в дигиталния свят ще бъдат дискутирани на конференция в София (снимка: CC0 Public Domain)

Две водещи конференции в областта на дигиталния маркетинг и онлайн рекламата се обединяват за създаване на „Digital4Sofia: Online Advertising Conference”. Конференцията е определяна като събитието на годината в бранша и ще се проведе на 6 юни в Иновационен форум „Джон Атанасов”, Sofia Tech Park.

Екипите на Internet Media Group, организатор на мащабните конференциите Digital4, и Netpeak Bulgaria, създател на дългогодишната Online Advertising Conference, се обединяват в стратегически ход, който превръща събитието в най-голямата и практически насочена конференция в страната, събирайки цялата гилдия на дигиталния маркетинг и е-търговията под един покрив в 3 зали.

По този начин участниците ще получат достъп до комплексно и разнообразно съдържание, което покрива всички аспекти на дигиталния сектор – SEO, eCommerce и AI и бизнес развитие. В трите тематични зали ще участват международно признати лектори и водещи специалисти от България, които ще споделят експертиза и умения.

Кои са успешните стратегии за SEO след ъпдейтите в Google през миналата година, Как можем да намалим върнатите поръчки и какви са най-добрите пърформанс практики в дигиталната реклама в социалните мрежи Snapchat, X, TikTok, Pinterest и Reddit са част от темите, които ще бъдат водещи в трите тематични зали.

Дискусиите ще се фокусират върху новите стратегии и тенденции в дигиталния свят, както и върху практически техники, които могат да бъдат приложени веднага. Лектори в програмата са практици от водещи български и чуждестранни брандове като Google, Microsoft, Notino и Flippa.com.

„За първа година Netpeak обединява усилия с Digital4 и това ни дава увереността, че заедно ще създадем една запомняща се конференция, която ще донесе много добавена стойност на всички участници. Ще посрещнем представители на едни от най-успешните брандове от страната и чужбина, които ще дойдат в София, за да споделят своя ценен опит”, подчерта Геннадий Воробьов, СEO и съосновател на Netpeak Bulgaria и организатор на Digital4Sofia OA Conf.

Конференцията Digital4Sofia: Online Advertising Conference се осъществява в партньорството с ключовите за бизнеса организации като Българска стопанска камара, Българска Екомерс асоциация, Българска асоциация по информационни технологии, Българска асоциация на PR агенциите, Българската предприемаческа асоциация, Soft Uni и др.

Коментар